Des säsong 2 – Detta vet vi

Des säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 11:04 | Publicerad 23 november 2020 kl. 14:15

Räkna inte med mer av hyllade serien.

Det blev en rafflande avslutning på brottsdramat "Des" med David Tennant i huvudrollen. Kommer vi att få se mer av serien? Det känns tveksamt.

Den verklighetsbaserade dramaserien Des om den skotske seriemördaren Dennis Nilsen finns att se bland senaste nytt på C More. Den första säsongen som mottagits väldigt väl har fått fansen att hoppas på mer. Men känslan är att Des säsong 2 uteblir. 

ITV som ligger bakom "Des" har ännu inte gett besked kring seriens framtid. Men vi har en god aning om att serien inte får en fortsättning. Des är nämligen tänkt som en miniserie och består med av sin natur består av bara en säsong. Kan miniserier förnyas? Ja, men det är väldigt sällsynt. Ett av väldigt få exempel är Big Little Lies som gick så bra att världen mer eller mindre krävde en fortsättning. 

MER LÄSNING:

Bästa serierna på C More

Bästa serierna 2020

Att miniserier sällan förlängs med en andra säsong betyder förstås inte att en fortsättning för Des är uträknad. Men frågan är hur stort underlag serien har för att rulla vidare. Säsongens tre avsnitt bygger inte bara på sanna händelser, utan knyter också ihop historien om Nilsen.

"Des" har mottagit stora hyllningar och framförallt David Tennant för sin roll som den ökände seriemördaren. Samtliga avsnitt finns att se på C More. Filmtopp uppdaterar dig så fort det dyker upp någonting spännande kring seriens fortsatta vara eller icke vara.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL