Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Beck: Undercover slår tittarrekord

Beck: Undercover slår tittarrekord

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 november 2020

Krossar alla tidigare premiärer.

I fredags 6 november var det premiär för Beck – Undercover på C More, den första i serien av fyra nya filmer. Tre dygn senare kunde man konstatera att Beck - Undercover har haft den bästa starten i C Mores historia, alla filmer och serier inkluderade.

Den tidigare rekordhållaren för antalet visningar under tre dagar var "Beck – Ditt eget blod" som släpptes 2018. "Beck – Undercover" har under helgen haft 45 % fler användare som sett filmen.

– Helt fantastiskt att intresset för Beck fortsätter att öka efter så många år. Självklart handlar det om dels att teamet jobbat hårt för att bibehålla Beck på en hög och spännande nivå, men också att vi har en helt otrolig cast som alltid levererar sitt yttersta. Extra roligt att vår nya karaktär Josef, spelad av Martin Wallström, har tagits emot så fint både av tittare och recensenter, säger Niva Westlin Dahl, Exekutiv producent för Beck på C More och TV4.

MER LÄSNING: 

Recension: Beck – Undercover

De tre bästa Beck-filmerna med Persbrandt och Haber

– Efter framgången med Top Dog får vi återigen med Beck ett kvitto på att C More-kunderna älskar våra svenska exklusiva premiärserier. Vi går stärkta i vår ambition att fortsätta leverera den här typen innehåll och ser verkligen fram emot att kunna erbjuda tre Beck-filmer till under denna vinter, säger Bo Thörnwall, Content Manager på C More.

Nästa film i serien, "Beck – Utom rimligt tvivel" har premiär på C More den 4 december.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL