Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bäst före säsong 4 – detta vet vi

Bäst före säsong 4 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 februari 2022

Kommer det en fjärde säsong av Bäst före?

Har du fastnat för den norska komediserien "Bäst före" som har hittat till C More? Då är du säkert nyfiken på om det kommer att dyka upp en säsong fyra av den. Filmtopp har försökt ta reda på hur det ligger till med den saken.

"Bäst före" är den norska komediserien om Lena som förlorar både sitt jobb och sin make på sin 40-årsdag. Trots att hela Lenas liv har rasat samman försöker hon ta tag i situationen och ge sig själv en nystart. Det är dock lättare sagt än gjort, framför allt med tanke på hur längesen det var hon var tvungen att stå på egna ben. Lena har inte mycket annat att välja på, så hon tar ett jobb på ett ålderdomshem och tar sig an livet som singel.

Bäst före består av tre säsonger på totalt 30 avsnitt, som alla finns tillgängliga att streama på C More. I huvudrollen som Lena ser vi Linn Skåber och några andra skådisar i serien inkluderar Christian Skolmen, Renate Reinsve och Anne Marie Ottersen m.fl.

När kommer Bäst före säsong 4?

Vi vet inte mycket om framtiden för Bäst före. Det ser inte ut att finnas någon fjärde säsong bekräftad, men serien ser inte heller ut att vara officiellt nedlagd. Det var dock ett tag sen den senaste säsongen hade sin ursprungliga premiär (den sändes första gången 2019), vilket inte är ett gott tecken för den som hoppas på nya avsnitt snarast.

Fortsätter serien att öka i popularitet, som den exempelvis gjort i och med intåget på C More, så är det inte alls orimligt att den skulle plockas upp för en säsong 4, men just nu är det inget du bör hoppas på allt för mycket.

I nuläget ser det alltså inte ut att bli en fortsättning den närmaste tiden, men vem vet vad framtiden bär med sig.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL