Bachelor Sverige 2022: Frida Jansson

Bachelor Sverige 2022: Frida Jansson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 oktober 2022 kl. 11:10 | Publicerad 05 oktober 2022 kl. 12:10

Frida är på jakt efter kärleken i Bachelor Sverige

Frida Jansson dök upp i Bachelor Sverige 2022 en bit in i programmet och har sedan dess tagit ett allt större utrymme bland deltagarna. Här är allt vi vet om henne...

Redan innan premiären av Bachelor Sverige 2022 meddelade TV4 att säsongen skulle innehålla en hel del överraskningar och att nya deltagare skulle dyka upp under säsongens gång. En av dessa överraskningar visade sig vara Frida Jansson, som dök upp framför årets två bachelors, Christoffer Levi och Sia Hatami, en bit in i säsongen.

Detta vetvi om Frida Jansson i Bachelor Sverige 2022

Frida Jansson i Bachelor Sverige 2022
Frida Jansson i Bachelor Sverige 2022. Foto: TV4.

Ålder: 29 år
Sysselsättning: Studerande

Frida Jansson, 29-åringen som bor i Stockholm, gör något så fascinerande som att studera kriminologi med målsättningen att bli brottsutredare i framtiden. Hon dök oväntat upp i säsongens nionde avsnitt av Bachelor Sverige, då hon introducerades tillsammans med Isa Jallow i samband med avsnittets gokart-tävling. För TV4 beskriver Frida sig som en snäll och omtänksam individ, men lyfter även fram sin humor som en utmärkande egenskap.

När hon klev in i programmet var det med nyfikenhet på både Christoffer Levi och Sia Hatami, och hon hymlar inte med att hon har höga förväntningar på sin medverkan i programmet.

– Jag skulle säga att jag är väldigt redo för kärlek i mitt liv. Jag hoppas självklart att jag kommer åka hem med sista rosen och jag hoppas ju att det är någon av de här killarna som verkligen är mannen i mitt liv, förklarade Frida för TV4 i samband med sin entré.

Sedan sitt intåg i årets Bachelor Sverige har Frida Jansson sakteligen tagit sig in i gruppen i allt större utsträckning, men inte helt utan friktion. I sidoprogrammet Tjejerna avslöjar allt har vi fått se att det inte alltid är det lättaste att omfamnas av en redan sammansvetsad grupp.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL