Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Astrid och Raphaëlle säsong 2 – detta vet vi

Astrid och Raphaëlle säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022

Finns det en säsong 2 av Astrid och Raphaëlle?

Säsong 1 av den franska kriminalthrillern "Astrid och Raphaëlle" finns att streama på C More. Kommer det även att dyka upp en säsong 2 på streamingtjänsten?

"Walter Presents" är namnet på C Mores satsning där film- och serieexperten Walter Iuzziolino handplockar icke-engelskspråkiga serier åt streamingtjänsten. En av serierna han valde ut som hamnade på C More under februari 2022 var Astrid och Raphaëlle – en kriminalserie om en polisduo i dagens Paris.

Duon utgörs av polischefen Raphaëlle och Astrid, som arbetar i polisens arkiv. Astrid har Aspergers syndrom och har ett minne utöver det vanliga, vilket gör henne till den utmärka kandidaten att analysera arkiverat material. Tillsammans tar de sig an tidigare olösta fall.

Den första säsongen, bestående av 9 avsnitt, finns att streama i sin helhet på C More.

När kommer Astrid och Raphaëlle säsong 2?

En andra säsong av Astrid och Raphaëlle existerar och förhoppningsvis får vi se den så snart som bara möjligt. Säsong 2 hade ursprunglig premiär våren 2021, men C More har ännu inte annonserat när, eller om, de avser göra den tillgänglig på sin plattform. Förhoppningsvis är det bara en tidsfråga och den kan mycket väl dyka upp på tjänsten relativt snart.

De goda nyheterna slutar dock inte där. Utöver den andra säsongen, så är det dessutom bekräftat att en tredje säsong är på gång.

Vi räknar med att C More kommer med en uppdatering angående säsong 2 av Astrid och Raphaëll relativt snart.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL