Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Heartbeats

Nya ungdomsserier på C More 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2021

Storsatsning hos streamingaktören

C More presenterar nu de första ungdomsserierna som användarna kommer kunna se på streamingtjänsten under 2022. Först ut är kärleksdramat "Heartbeats". Inspelning är även igång för "Likea" och "Korridoren", som båda har planerad premiär senare samma år.

I Heartbeats får tittarna följa Mio och Anders i ett pulserande Stockholm. Mio (Nora Rios, Kalifat), är en 23-årig singel som är timanställd på en klädbutik medan hon festar på heltid under veckans alla dagar. Nu planerar hon att flytta till Berlin med bästisen Katja (Felicia Truedsson). På andra sidan staden får tittarna träffa Anders (Simon Edenroth). Han har en mer uppstyrd tillvaro än Mio och läser sin fjärde termin på KTH. Deras vägar korsas under en stökig utekväll. De båda ser kvällen som första och sista gången de träffas. Men det som började som en oskyldig flirt kommer senare att ställa dem inför ett livsavgörande beslut.

Heartbeats bjuder på åtta avsnitt av värme, magpirr och hög puls iscensatt i hjärtat av ett ungt Stockholm. Serien regisseras av Linn Mannheimer (Alla hästar hemma, Trettiplus).

Heartbeats
Foto: C More/Særún Norén

– Min ambition är att berätta om livet som tjugonånting, på riktigt! Mycket material kommer från hur jag själv upplevde den tiden; att vilja vara vuxen och barn på samma gång. Allt var svart och vitt, av och på. Man vill vara fri men ändå känna nån slags meningsfullhet, hitta en trygghet utan att bli för inrutad. Gå ut flera kvällar i veckan fast man inte har råd. Och allt pirr - uteliv, oskyldiga flirtar, gå hem tillsammans i sommarnatten. Vi vill skapa en värld man känner igen och inte vill slita sig från, säger Linn Mannheimer.

Heartbeats har premiär på C More den 12 januari 2022 och är det nya årets första ungdomsserien på C More 2022. C More meddelar även att inspelning har påbörjats för två kommande serier, Likea och Korridoren, som båda har premiär senare under samma år.

– Även om serierna skiljer sig åt i många avseenden har de gemensamt att de skildrar unga vuxnas värld, verklighet och vardag. Det är starka berättelser med universum att förlora sig i och karaktärer att älska. Målgruppen för denna typ av serier är betydligt bredare än vad man kan tro, inte minst då alla vi som inte längre är 20-någonting kan drömma oss tillbaka och återuppleva minnen, säger Piodor Gustafsson, dramadirektör på TV4 och C More.

Serien regisseras av Linn Mannheimer som även är huvudförfattare för serien. Amy Deasismont är avsnittsförfattare.

Fler kommande ungdomsserier på C More

Likea

Likea är en humorserie om livet som influencer skapad av Vera Herngren och Felicia Danielsson. Serien regisseras av Eddie Åhgren och produceras av Jonas Åhlund för FLX. Dunja Vujović är exekutiv producent på TV4/C More. Inspelning har startat och pågår under hösten 2021 med planerad premiär 2022 på C More.

Korridoren

Korridoren är ett samtida drama som utspelar sig i studentmiljö. Manusförfattare är Emil Stenberg, Emil Eriksson och Alexander Havelda. Serien regisseras av Molly Nutley och producent är Joana Sorobetea för Nelson & Frank’s. Lisa Dahlberg är exekutiv producent på TV4/C More. Inspelning har startat och pågår under hösten 2021 med planerad premiär 2022 på C More.

Scrolla vidare för fler nyheter --> Se också vår lista med sju svenska ungdomsserier som du måste se!

NÄSTA ARTIKEL