Är Sia och Isa från Bachelor tillsammans idag?

Är Sia och Isa från Bachelor tillsammans idag?

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 11 november 2022 kl. 09:58 | Publicerad 09 november 2022 kl. 19:01

Sia och Isa avslutade sin medverkan i Bachelor 2022, hur har det gått?

För första gången i Bachelors historia valde en av killarna att avbryta sin medverkan då han föll pladask för Isa. De båda åkte hem tillsammans och hur är egentligen deras status idag?

Sia Hatami är den första Bachelorn någonsin som valt att lämna programmet mitt i en pågående säsong, tack vare att Isa Jallow klev in och tog honom med storm. Tittarna kunde inte undgå att se deras kemi, men har deras känslor för varandra svalnat hemma i Sverige?

Mer läsning:

Är Sia och Isa från Bachelor tillsammans idag?
Sia och Isa. Foto: C More.

Sia berättar om när han träffade Isa i Sverige

Nu har det gått en längre tid sedan inspelningen av Bachelor Sverige 2022. För deltagarna Sia och Isa har det dock gått ännu längre tid när de valde att hoppa av programmet halvvägs in. Kan man få en potentiell relation att hålla när man måste hålla sig och sin kärlek hemlig och under radarn för svenska folket så pass länge? Ja, i det här fallet så tror jag faktiskt det.

I en Intervju i podden Då är vi igång med Anis Don Demina och Behrouz ”Berra” Badreh berättar nämligen Sia om hela sin resa i Bachelor och även gången han såg Isa hemma i Sverige för första gången. Det var under en utekväll på Berns i Stockholm som han såg Isa komma in i lokalen och han inte kunde släppa henne med blicken. Hennes hållning och utstrålning gjorde att han gjorde något han aldrig annars brukar göra, han gick nämligen fram till henne och började prata. Sia berättade för Isa att han skulle vara med i Bachelor, så det fanns ingen chans till romans just där och då, men vad han inte visste var att Isa redan då hade tackat ja till att vara med i samma program. 

Är Sia och Isa från Bachelor tillsammans idag?
Sia och Isa. Foto: C More.

I podden beskriver Sia hela deras möte så kärleksfullt, och det lyser igenom i hans ord att de båda är väldigt kära i varandra även idag. Jag tror definitivt att de är ett par idag, och jag hoppas verkligen att jag har rätt. Deras historia är nästan för bra för att vara sann och är någon ute efter ett manus till en romantisk komedi så tycker jag definitivt att man ska ringa Isa och Sia. Om min magkänsla är rätt, det återstår att se efter morgondagens avsnitt då vi får veta om de är ett par eller inte. 

Uppdatering:

Nu har vi äntligen fått svaret. Malin Stenbäck frågar de två: "Hur är det med er idag har kärleken hållit, är ni fortfarande ett par" varpå Isa svarar: "Tyvärr så gör vi säkert några besvikna. Dessvärre är han off the market idag", och det bildas jubel inne i studion. Efter att de lämnat inspelningen av Bachelor valde de att stanna kvar på Kreta för en semester i värmen utan kameror och de har sedan dess hållit kärleken vid liv även här hemma i Sverige. Det finns trots allt hopp för kärleken och vi önskar Isa och Sia all lycka i framtiden.

Isa och Sia. Foto: TV4.

 

 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL