Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Jon-Krista Jonsson

Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022

Lär känna den kärlekstörstande renskötaren

Renskötaren Jon-Krista Jonsson är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. Han har det mesta på plats i livet – men saknar den sista pusselbiten.

Realityserien Bonde söker fru är tillbaka för en sjuttonde säsong - programmet där singelbönder som längtar efter kärleken får en chans att hitta den rätta! Nu har årets bönder introducerats, i det första avsnittet får de berätta om sig själva och vem de söker och så småningom kommer vi att få se de sökande flytta in hos bönderna. 

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? I förra säsongen fick vi bland annat följa den intensiva dejtinghistorian mellan bonden Daniel och Klara och den sprudlande kärleken mellan bonden Backis och Evelina. I årets säsong är renskötaren Jon-Krista Jonsson en av bönderna som törstar efter kärlek. 

Bonde söker fru 2022: Jon-Krista Jonsson

Bonde söker fru 2022: Jon-Krista Jonsson
Jon-Krista Jonsson i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4.

 

Ålder: 29
Yrke: 
Renskötare
Ort: 
Tavelsjö
Personlig sak: Är utbildad vildmarksguide och skidinstruktör.

"En relation ska vara på det viset att man vill skapa minnen ihop, att känna att våra dagar är ett."

Strax utanför Umeå bor renskötaren Jon-Krista Jonsson. Han är en äventyrlig tvåbarnspappa som dessutom driver två företag vid sidan av renskötseln, bland annat ett där syftet är att sprida kunskap och inspiration om samernas kultur och traditioner. Jon-Krista söker någon som är hurtig, framåt och vill något i livet. Hon ska vara trygg där hon står – och gärna ha lite anamma i sig! Jon-Krista har det mesta på plats i livet, men saknar nu den sista pusselbiten. 

Det första avsnittet av "Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL