Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Henrik Johansson

Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022

Bekanta dig med hästbonden Henrik

Hästbonden Henrik Johansson är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. För honom är hästarna den stora passionen och nu letar han efter någon att dela den med.

Bonde söker fru 2022 är kommen och utgör programmets sjuttonde säsong. Nu får vi bekanta oss med nya singelbönder som längtar efter kärleken och en chans att hitta den rätta! Nu har årets bönder introducerats, i det första avsnittet får de berätta om sig själva och vem de söker och så småningom kommer vi att få se de sökande flytta in hos bönderna. 

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? Senast i förra säsongen fick vi bland annat följa sprudlande romans mellan bonden Daniel och Klara och bonden Backis och Evelina. I årets säsong är den humoristiska hästbonden Henrik Johansson redo för det bästa här i livet – kärleken. 

Bonde söker fru 2022: Henrik Johansson 

Bonde söker fru 2022: Henrik Johansson
Henrik Johansson i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4

Ålder: 27
Yrke: Hästbonde
Ort: Ede
Kuriosa: Älskar att spela in humorklipp på sig själv.

"Jag är väldigt pirrig och förväntansfull på att få dejta och förhoppningsvis träffa min framtida fru och kärlek." 

I Ede, en bit utanför Östersund bor hästbonden Henrik Johansson. Henrik är ett riktigt energiknippe som älskar skratt och skoj, men också allvar och djupa samtal. Hästarna är den stora passionen i Henriks liv, men vid sidan av det älskar han friluftsliv, närhet, att hitta på romantiska dejter, att sadla på hästarna och ge sig ut i skogen eller ta en skidtur - han söker helt enkelt en bästa vän att dela det fina i livet med. Henrik vill ha någon som är levnadsglad, har mycket humor och är trygg i sig själv.

Det första avsnittet av "Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL