Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl

Uppdaterad 09 maj 2022 kl. 09:39 | Publicerad 08 maj 2022 kl. 14:05

Spannmålsbonden Lars-Petter "Peppe"

Spannmålsbonden Lars-Petter Bergendahl är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. Sexbarnspappan har inga problem med plats på gården – nu söker han efter den sista medlemmen till familjen.

Bonde söker fru 2022 är äntligen här med vad som är programmets sjuttonde säsong. I det ska singelbönder som längtar efter kärleken få en chans att hitta den rätta! Nu har årets bönder introducerats, i det första avsnittet får de berätta om sig själva och vem de söker och så småningom kommer vi att få se de sökande flytta in hos bönderna. 

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? I förra säsongen bjöds vi bland annat på de intensiva romanserna mellan bonden Daniel och Klara och mellan bonden Backis och Evelina. I årets säsong är spannmålsbonden Lars-Petter "Peppe" Bergendahl ute efter den stora kärleken. 

Lars-Petter "Peppe" Bergendahl

Bonde söker fru 2022: Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl
Lars-Petter "Peppe" Bergendahl i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4.

Ålder: 49
Yrke: spannmålsbonde
Ort: Sorunda 
Kuriosa: En händig man som gillar att snickra och som har påbörjat många projekt på gården. Går gärna på gruppträning så som body pump och spinning.

"Det bästa i livet är kärlek." 

På en gård i Sorunda, utanför Stockholm, bor spannmålsbonden Lars-Petter Bergendahl, eller "Peppe" som han kallas. Peppe är en familjekär sexbarnsfar som utöver lantbruket gillar träning och att resa. På hans gård får alla plats - inte bara den stora familjen och hästarna, utan också den stora kärleken. Peppe är snäll, inlyssnande och påpasslig i förhållanden och nu söker han den stora kärleken - någon som är pigg, glad, positiv och framåt. 

"Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL