Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Blodig första bild på Train to Busan 2

Blodig första bild på Train to Busan 2

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2020

Skräcktåget rullar vidare med "Peninsula".

Den explosive zombierullen "Train to Busan" skrämde slag på filmpubliken 2016. Snart är den efterlängtade uppföljaren "Peninsula" här och adrenalinet tycks pumpa mer än någonsin.

Stillbild ur "Train to Busan 2".
"Train to Busan 2". Foto: Next Entertainment World.

Premiären för "Peninsula" (Train to Busan 2) är äntligen nära – och den utspelar sig fyra år efter händelserna i originalfilmen. 

Tidningen Screen Daily har samlat på sig information om den kommande zombiefilmen och delar även med sig av den första bilden från produktionen. 

– Den utspelar sig fyra år senare – men är ingen direkt fortsättning på storyn, säger filmens sydkoreanska regissör Yeong Sang-ho till Screen Daily. 

I uppföljaren är Sydkorea avspärrat från andra länder för att hålla borta virussmittan. Vi följer den tidigare soldaten Jung-Seok, som lyckas fly från Seouls värst infekterade område – men som måste tillbaka och upptäcker att det finns flera överlevare. Kan de alla ta sig därifrån med livet i behåll? 

Yeong Sang-ho berättar om filmproduktionens skala: 

– Peninsula är så mycket större än Train to Busan. Faktum är att originalet kommer att se ut som en indiefilm i jämförelse. 

"Peninsula" har internationell biopremiär 12 augusti. 

MER LÄSNING: 

Fem vassa skräck-remakes
Nya och kommande skräckfilmer 2020
Bästa filmerna 2020 – här är tipsen

NÄSTA ARTIKEL