No time to die bra film

Bästa filmerna 2020 – Här är tipsen

Filmtopp Admin | Lista
05 december 2019
Filmtopp Admin | Lista
05 december 2019

Vilka blir de bästa filmerna 2020? Vi tar fram spåkulan!

bästa filmerna 2020
Foto: MGM

Snart närmar vi oss slutet på 2019 och ser redan nu fram emot vad som komma skall nästa år. När vi tittar på blockbuster-scenen finns det mycket att vara spänd inför. Av de filmer som kommer på bio nästa år, så tror vi starkt på att följande titlar kommer att tillhöra de bästa filmerna 2020!

Mulan – 25 mars

bästa filmerna 2020
Yifei Liu i Mulan. Foto: Disney.

Det har gjorts flera nyversioner på Disneys filmskatt, med remakes på filmer som DumboSkönheten och OdjuretDjungelboken och annalkande Lejonkungen. De två sistnämnda har ifrågasätts för att inte alls vara särskilt otecknade, men med nya Mulan som har premiär under våren 2020 verkar det bli andra bullar.

No Time To Die – 8 april

James Bond
Foto: MGM.

Det är Cary Fukunaga som regisserar Daniel Craigs femte James Bondfilm. Den här gången lever han på Jamaica, långt ifrån allt, men tvingas snart avbryta sin semester för att hjälpa en gammal vän, Felix Leiter. Bonds uppdrag är att att hitta en försvunnen forskare, vilket leder honom till den hänsynslöse och mystiske antagonisten spelad av Rami Malek.

Soul – 19 juni

bästa filmerna 2020
Foto: Disney.

Först och främst släpper Pixar och Disney äventyrsfilmen Framåt redan i mars. Den ser trevlig ut, men dess förhandsvisningar träffar inte våra cylindrar så som Soul gör. I den spelar Jamie Foxx musikläraren Joe Gardner som alltid har varit intresserad av musik. Gardner har en dröm om att få bli en välkänd jazzmusiker. Men vägen dit är inte som en dans på rosor. På något sätt lyckas dessutom hans kropp att delas i två delar, en kroppslig och en själ. 

Tenet – 17 juli

 

Tenet
Foto: Syncopy.

Snart kommer blockbuster-regissören Christopher Nolan tillbaka med vad som verkar bli en ny spännande och smart film, Tenet. En kort teaser har visats på biografer, men finns inte tillgänglig någonstans på nätet just nu. Handlingen hålls även den grumlig.

Tenet kommer vi att få se skådespelare som John David WashingtonRobert Pattinson och Elizabeth DebickiAaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clémence Póse, Dimple Kapadia och Michael Caine i filmen.

Top Gun: Maverick – 17 juli

Top Gun 2 – bästa filmerna 2020
Foto: Paramount Pictures.

Tom Cruise lyckas hålla sig fortsatt ung. Snart kommer 57-åringen tillbaka med Top Gun 2 som regisseras av Tron: Legacy och Oblivion-regissören Joseph Kosinski. Vad filmen kommer att handla om i närmare detalj vill inte riktigt trailern avslöja. Men vi förstår att Maverick fortsatt göra imponerande avtryck som pilot under de trettio åren som gått. Men kanske står han nu inför sin största strid hittills.

Dessa tror vi kan bli några av de bästa filmerna 2020! Håller du med oss? För fler tips, läs vår lista på de bästa filmerna!