Biopremiär för den mysiga familjefilmen Tandfen i trubbel

Biopremiär för den mysiga familjefilmen Tandfen i trubbel

Sofie Landgren
17 maj 2023 kl. 15:05

Ett animerat äventyr för hela familjen

En fräck älva vid namn Violetta går vilse in i den mänskliga världen. När hon försöker ta sig tillbaka till sagovärlden träffar hon på en 12-årig tjej som heter Maxie som hjälper henne upptäcka sitt sanna öde. Nu är det biopremiär för "Tandfen i trubbel"!

Biopremiär för familjefilmen Tandfen i trubbel
Tandfen i trubbel. Foto: Lucky Dogs.

Biopremiär för den mysiga familjefilmen Tandfen i trubbel

När Violetta misslyckas katastrofalt med sitt tandfe-prov, accepterar inte den kaxiga lilla fen resultatet utan flyr i stället in i människornas värld. Hon hamnar av misstag i 12-åriga Maxies sovrum, och när hon blir upptäckt bestämmer sig Maxie för att hjälpa Violetta att återvända till fe-världen. Detta drar igång en magisk jakt och en kamp mot klockan i ett fartfyllt äventyr för hela familjen..

Biopremiär för tandfen i trubbel
Tandfen i trubbel. Foto: Lucky Dogs AB.

Alla talar svenska!

Den här animerade tyska barnfilmen är lämpad för hela familjen och har en speltid på 1 timme och 19 minuter. I de svenska rösterna hör vi skådespelaren och röstskådespelaren Dan Ekborg, artisten Josefine Götestam, röstskådespelare Laura Jonstoij Berg och Alexander Sherwood.

Missa inte premiären av den urmysiga animerade familjefilmen Tandfen i trubbel som har premiär på alla biografer runt om i landet den 17 maj!

Här kommer tips på film och serier för barn att streama hemma:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL