Chockartad twist tvingar deltagare att lämna Paradise

Chockartad twist tvingar deltagare att lämna Paradise

Karna Mahoney
30 april 2024 kl. 08:04

Ny deltagare tar plats – på bekostnad av en som redan är där

I tisdagen avsnitt av "Paradise" kommer det in en ny deltagare som skickar ut Isabell som är en av de spelare som har varit med sedan tävlingens start.

Daisy kommer in som regissör i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Daisy kommer in som regissör. Foto: Pluto TV / Viaplay

En ny deltagare tar ut en gammal

"Paradise" är dokusåpan där färgstarka deltagare samlas i ett hus och alla tävlar om en halv miljon kronor. De kan vinna genom att samarbeta med varandra, skapa relationer och pakter och hjälpas åt att få ut sina motståndare. 

I "Paradise" kan allt hända. Det märkte vi när Isabell ”Bella” fick lämna Paradise under tisdagens avsnitt. Det är teatervecka i huset och in som regissör kommer den nya deltagaren Daisy. Hennes första uppdrag är att bedöma vem i paren som gör bäst teaterframträdande för henne. Hon utsåg Charlie, Fatou, Ram, Ivana och Isabell som vinnare och de blev därmed lovade varsin sittplats under nästa parceremoni. 

Daisy väljer att Bella ska lämna Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Daisy väljer att Bella ska lämna "Paradise" 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay

Nästa twist

Den som brukar följa "Paradise" vet att det sällan händer saker i programmet utan en liten twist. Twisten kommer i form av att den nya jokern Daisy nu ska välja en av de personer hon utsett till vinnare, som ska åka ut direkt. Snacket går varmt i huset när de andra deltagarna försöker övertyga Daisy om vem de tror är det bästa valet för gruppen, tävlingen och henne själv.

Till slut faller valet på Bella som blir ledsen och förstår inte varför hon blir vald när de inte ens känner varandra. 

– Det här känns skitjobbigt. Jag har precis kommit igång, herregud, och så ska man bli utkörd på ett sånt här sätt. Asså snälla en person som inte ens känner mig, säger Bella besviket i programmet. 

Det finns inte lugn stund i det här programmet! Titta på "Paradise" på Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL