Det här är Isabell i Paradise 2024

Det här är Isabell i Paradise 2024

Karna Mahoney
Uppdaterad kl. 15:04 | Publicerad 09 april 2024 kl. 14:04

Hon tar ingen skit

Isabell är med och tävlar i årets upplaga av dokusåpan ”Paradise” 2024. Hon är inte rädd för att trampa någon på tårna och är redo att spela på andras känslor.

Isabell Danielsson i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Isabell "Bella" Danielsson. Foto: Pluto TV / Viaplay.

Lär känna Bella i Paradise 2024

Isabell "Bella” Danielsson är en av årets deltagare i dokusåpan Paradise. Programmet går ut på att deltagarna ska skapa relationer och pakter med varandra för att ta sig hela vägen till finalen där de kan vinna en halv miljon kronor. Programmet spelas in i huset Playa Nix i Mexiko.

Kommer från en svår bakgrund

Isabell Danielsson, 24 år, från Halmstad är en av deltagarna i den nya säsongen av Paradise. Bella beskriver sig själv i programmet som att hon har mycket skinn på näsan och gillar att bestämma. Hon berättar även om en tuff bakgrund där hon blev mobbad i skolan och att hon kom hem och grät varje dag. Men hon ser det goda i situationen också, det hon varit med om tidigare har gjort henne starkare och till den personen hon är idag. Hon ser sig själv som en rebell, att hon inte tar någon skit och får alla killar. 

– Jag är snygg, jag kan dansa, jag kan shake my booty, säger Bella till produktionen och skrattar. 

LÄSTIPS: Svenska realityserier 2024

Isabell Danielsson i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Isabell "Bella" Danielsson. Foto: Pluto TV / Viaplay

Bella gillar att bestämma

Att Bella är envis och gillar att bestämma märks tydligt redan under programmets första avsnitt. Paren i villan ska bestämma vem som sitter säkert och vem som ska stå upp och därmed eventuellt hänga löst under säsongens första parceremoni. Bella vill sitta ner under parceremonin och diskuterar så länge det går med sin partner men vägrar att ge med sig om sittplatsen. 

"Paradise" 2024 går att se på Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL