Det här är Fatou i Paradise 2024

Det här är Fatou i Paradise 2024

Karna Mahoney
Uppdaterad 26 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 16 april 2024 kl. 10:04

Fatou är inställd på att vinna men har ingen plan på hur

Fatou Sillah är en av deltagarna i den andra säsongen av realityprogrammet "Paradise". Fatou själv är säker på att hon kommer ta med sig guldet hem.

Fatou Sillah i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Fatou Sillah. Foto: Pluto TV / Viaplay

Lär känna Fatou i Paradise 2024

Fatou Sillah, 25 år gammal från Stockholm, är med i årets upplaga av realityprogrammet Paradise. Paradise är en dokusåpa där deltagarna har chans att vinna en halv miljon kronor om de går till final vilket de kan göra genom att samrbeta med varandra och skapa pakter för att hålla hela vägen. Styr skutan gör influncern Tone Sekelius precis som i den första säsongen av Paradise och programmet har filmats i Mexiko i huset Playa Nix. 

Fatou beskriver sig själv

Fatou är från Stockholm men hon har sina rötter i Gambia. Själv beskriver hon sig som en jättehärlig och underbar person. Hon säger också att hon kan vara lite godtrogen då och då men att det är sånt som hör till och inte så mycket att göra någonting åt. 

– Det du inte tycker om med mig har ingenting med mig att göra, säger Fatou lite kaxigt i programmet. 

 Fatou berättar för de andra deltagarna i programmet att hon är singel sedan fyra år tillbaka och det är något hon trivs väldigt bra med. Hon berättar även i introt på programmet att hon är inställd på att vinna men att hon inte har någon taktik för hur det ska gå till. 

– Jag kommer att vinna, insisterar Fatou till produktionen och skrattar. 

Fatou Sillah i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Fatou Sillah. Foto: Pluto TV / Viaplay

Gör ett starkt första intryck 

I det första avsnittet får tittarna se när alla deltagare paras ihop med vars en partner för att bilda par inför den första parceremonin. Fatou och Charlie bildar ett par och inom några minuter av att de först har träffats i det som ska bli deras gemensamma sovrum, snubblar Fatou och ramlar över Charlie. 

– Det var lite charmigt att hon ramlade på mig lite grann faktiskt, jag var såhär, jag tror hon föll för mig redan faktiskt, berättar Charlie för produktionen och skrattar. 

– Det känns bra. Han verkar trevlig, lugn, skön och han verkar genuin och det är det jag gillar med människor, säger Fatou i programmet om att bilda ett par med Charlie. 

Kommer Fatou och Charlie hålla ihop hela vägen till finalen? Det får vi se i "Paradise" som går att streama på Pluto TV

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL