Det här är TikTok-profilen Ram Alshibli i Paradise 2024

Det här är TikTok-profilen Ram Alshibli i Paradise 2024

Karna Mahoney
14 april 2024 kl. 16:04

Lär känna ”Hudfixaren” Ram

Uppsalabon Ram är en av deltagarna i årets upplaga av dokusåpan "Paradise". Ram är inställd på att ta hem guldet och har en plan på hur han ska göra det.

Ram Alshibli i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Ram Alshibli. Foto: Pluto TV / Viaplay

TikTokaren har en plan för att vinna

Ram Alshibli är 25 år gammal och kommer från Uppsala. Han berättar i introt till programmet att han jobbar med sociala medier. Framförallt TikTok där han är känd under namnet “Hudfixaren” där han ger hudvårdstips till sina följare. I skrivande stund har han 143 000 följare på kontot. Utanför sitt arbete på sociala medier studerar Ram till att bli läkare. 

– Så länge jag är well hydrated, moisturized, glowy, I'm gonna slay the day away och vinna det här spelet. Let's go, säger Ram till produktionen om sin plan att ta hem guldet. 

Den vinnande taktiken

– Min taktik kommer vara att ösa killarna med komplimanger och sen jag klickar så bra med tjejer. Hallå, alla litar på en person som har bra hud, säger Ram i programmet och pekar på sig själv. 

I programmet får vi se Rams personlighet skina. Han har en positiv inställning och är glad, energisk och verkar ha lätt till skratt. Han har till och med gott morgonhumör. 

– Det är jag som bara ”time to rise and shine”, skrattar Ram när de andra deltagarna frågar om hans morgonrutiner. 

Ram Alshibli i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Ram Alshibli. Foto: Pluto TV / Viaplay

Sökte inte själv till programmet

Ram har sagt i en intervju med Aftonbladet att han kom till Sverige ensam som 16- åring när han flydde från kriget i Syrien. Han berättar även att han inte själv sökte till programmet utan blev tillfrågad och valde att tacka ja eftersom ett sådant erbjudande kanske inte kommer att dyka upp varje dag. 

– Om man ska göra något sådant så kanske det är nu, när man är lite ung, sa Ram till Aftonbladet. 

Om Ram vinner får vi se i kommande avsnitt av Paradise som går att streama på Pluto TV

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL