Arnold Schwarzenegger har hjärtopererats igen: ”Lite mer av en maskin”

Arnold Schwarzenegger har hjärtopererats igen: ”Lite mer av en maskin”

Karna Mahoney
Uppdaterad 02 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 26 mars 2024 kl. 15:03

Stjärnan har fått en pacemaker

Skådespelaren, bodybuildern och politikern Arnold Schwarzenegger har opererat sitt hjärta ännu en gång och har nu fått en pacemaker.

Arnold Schwarzenegger meddelar via sitt nyhetsbrev Arnold´s Pump Club att han har opererat hjärtat och fått en pacemaker, något som Fitness Volt har rapporterat om. Vid 76 års ålder har stjärnan redan haft problem med sitt hjärta i över tio år och har opererats vid flera tillfällen.

Arnold Schwarzenegger har hjärtopererats igen: ”Lite mer av en maskin”
"Terminator 2". Foto: Columbia TriStar.

Arnold Schwarzenegger berättar själv om operationen

–  I måndags opererades jag för att bli lite mer av en maskin: jag har fått en pacemaker, skriver The Terminator-stjärnan Arnold Schwarzenegger i sitt nyhetsbrev.

Vidare i brevet berättar Schwarzenegger att det inte var ett självklart val att öppna upp sig om sin sjukdomshistoria och menar att där han är uppväxt i Österrike är det inget man delar med sig av till andra. Däremot berättar han att han har fått många positiva meddelanden. Genom att han berättar om sin historia har han inspirerat andra med liknande sjukdomar och gett dem mod och hopp.

– Först och främst vill jag att ni ska veta att jag mår jättebra, skriver Schwarzenegger och berättar vidare att han var på ett stort klimatevenemang bara fyra dagar efter sin operation.

Schwarzenegger skriver i nyhetsbrevet att han inte vill klaga på sin sjukdomshistoria. Samma sjukdom tog hans mamma och mormor från livet, men han menar att den medicinska utvecklingen och hans nära kontakt med sjukvården är det som gör att han fortfarande lever i dag.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt.

Karna Mahoney

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL