Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bonde söker fru

Årets bönder i Bonde söker fru 2022

Aliah Liebst | Nyhet
02 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
02 maj 2022

Här är alla bönder i Bonde söker fru

För sjuttonde året i rad beger sig Linda Lindorff ut i landet för att träffa kärlekstörstande singelbönder, lär känna dem här!

Realityserien Bonde söker fru är tillbaka för en sjuttonde säsong - programmet där singelbönder som längtar efter kärleken får en chans att hitta den rätta. Nu har årets bönder introducerats, i det första avsnittet får de berätta om sig själva och om vem de söker och så småningom kommer vi att få se de sökande flytta in hos bönderna. 

Alla bönder i Bonde söker fru

Jon-Krista 

Jon-Krista i Bonde söker fru
Jon-Krista i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 29
Yrke:
Renskötare
Ort:
Tavelsjö

"En relation ska vara på det viset att man vill skapa minnen ihop, att känna att våra dagar är ett."

Strax utanför Umeå bor renskötaren Jon-Krista. Han är en äventyrlig tvåbarnspappa som dessutom driver två företag vid sidan av renskötseln, bland annat ett där syftet är att sprida kunskap och inspiration om samernas kultur och traditioner. Jon-Krista söker någon som är hurtig, framåt och vill något i livet. Hon ska vara trygg där hon står - och gärna ha lite jävlaranamma i sig! Jon-Krista har det mesta på plats i livet, men saknar nu den sista pusselbiten. 

Filip

Filip i Bonde söker fru
Filip i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 29
Yrke:
 Skogsbonde
Ort: Lammhult

"Någonstans där ute finns hon ju." 

I småländska Lammhult bor Filip, den ödmjuka skogsbonden som älskar sina hundar och att vara ute i naturen. Filip brinner för jakt, dans och Crossfit - han är till och med utbildad dansinstruktör och dansar allt från bachata till foxtrot och west Coast swing! Det som har satt käppar i hjulet för Filip är att han har varit lite för feg och inte vågat, men nu tar han chansen och söker någon som är glad, framåt, positiv, nyfiken, social, spontan - och inte allt för rädd för att skita ner sig och ta i! 

Elin

Elin i Bonde söker fru
Elin i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder 27
Yrke:
får- och skogsbonde
Ort: Sandhult 

"På en skala från ett till tio längtar jag 10 efter att bli kär!"

Utanför Borås, i den lilla orten Sandhult bor bonden Elin. Elin lever ett fartfyllt och kul liv, hon tillbringar mycket tid ute i naturen och älskar att yoga på en paddleboard på sjön, åka skidor, sova under bar himmel, jaga, dansa och att laga mat. Hon är helt enkelt aldrig sysslolös och söker nu någon som brinner för livet på landet, är sprallig, glad och har förståelse för hennes livsstil - den får gärna också dela några av hennes intressen. 

Henrik J

Henrik J i Bonde söker fru
Henrik J i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 27
Yrke: Hästbonde
Ort: Ede

"Jag är väldigt pirrig och förväntansfull på att få dejta och förhoppningsvis träffa min framtida fru och kärlek." 

I Ede, en bit utanför Östersund bor hästbonden Henrik. Henrik är ett riktigt energiknippe som älskar skratt och skoj, men också allvar och djupa samtal. Hästarna är den stora passionen i Henriks liv, men vid sidan av det älskar han friluftsliv, närhet, att hitta på romantiska dejter, att sadla på hästarna och ge sig ut i skogen eller ta en skidtur - han söker helt enkelt en bästa vän att dela det fina i livet med. Henrik vill ha någon som är levnadsglad, har mycket humor och är trygg i sig själv. 

Henrik K

Henrik K i Bonde söker fru
Henrik K i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 34
Yrke: växtodlingsbonde
Ort: Gällared

"Jag blir rörd av att höra att jag är fin som jag är."

I Gällared, ett stenkast från Västkustens stränder, bor växtodlingsbonden Henrik. Henrik är en omtänksam kille, men som kan bli lite blyg när det kommer till tjejer. Henrik längtar mycket efter den stora kärleken, och har en dröm om att skaffa barn som han kan ge samma trygga och kärleksfulla uppväxt till som han själv fick på gården. Nu söker han en tjej som vill bygga en framtid och en familj tillsammans med honom, någon som får ett leende på läpparna när de möter varandra. 

Klas Erik

Klas Erik i Bonder söker fru
Klas Erik i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 56
Yrke: grisbonde
Ort: Gnarp 

"Jag tror inte att människan är gjord för att leva ensam, jag tror att människan är gjord för att leva i tvåsamhet." 

I Hälsingland bor Klas Erik på sin anrika familjegård. Henrik är en levnadsglad grisbonde som älskar att uppleva nya saker. Just nu har han påbörjat en buggkurs och han åker gärna ut till kusten för att få känna doften av havet - eller till storstan för att gå på teater. När Klas Erik förlorade sin sambo i en bilolycka vändes hela livet upp och ner, men nu har han bearbetat händelsen och vill hitta någon att skämma bort, umgås med och resa tillsammans med. Klas Erik söker någon som är utåtriktad, social och tycker om att resa och se saker. 

Kristian

Kristian i Bonde söker fru
Kristian i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 38
Yrke: Mjölkbonde
Ort: Gotland

"Jag vet ju att du finns där ute, vi ska bara hitta varandra." 

På Gotland bor mjölkbonden Kristian. Kristians stora passion är sina djur och lantbruket, men när arbetsdagen är slutförd älskar han att sätta guldkant på tillvaron - med chark och bubbel till exempel! Kristian tycker om att se sig om i världen och åker gärna långväga destinationer som Mexico, eller Kenya. Nu hoppas han på att hitta någon som har samma passion för kor och lantburk som honom, och någon som kan ge honom det där riktiga tonårspirret igen!

Lars-Petter "Peppe"

Lars-Petter i Bonde söker fru
Lars-Petter i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 49
Yrke: spannmålsbonde
Ort: Sorunda 

"Det bästa i livet är kärlek." 

På en gård i Sorunda, utanför Stockholm, bor spannmålsbonden Lars-Petter, eller Peppe som han kallas. Peppe är en familjekär sexbarnsfar som utöver lantbruket gillar träning och att resa. På hans gård får alla plats - inte bara den stora familjen och hästarna, utan också den stora kärleken. Peppe är snäll, inlyssnande och påpasslig i förhållanden och nu söker han den stora kärleken - någon som är pigg, glad, positiv och framåt. 

Mer läsning

NÄSTA ARTIKEL