Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Afterparty får en ny säsong

The Afterparty får en säsong två

  • Apple TV+
Jonathan Smeds | Nyhet
03 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
03 mars 2022

Apple gör mer murder mystery

Apples murder-mystery komediserie "The Afterparty" har officiellt fått en andra säsong.

I The Afterparty får vi följa polisdetektiven Danner (Tiffany Haddish). Hon utreder ett mord på en efterfest, och i varje avsnitt är det ett nytt vittne som berättar deras historia. Avsnitten har därför olika vinklar som berättas med varierande genrer, till exempel är ett avsnitt berättat som musikal och ett har stilen som en actionfilm. Regissör för serien är Chris Miller. Han har gjort exempelvis Spider-man: Into the Spider-verse och Lego-filmen tillsammans med sin parhäst Lord Miller.

Filmtopp gav den första säsongen ett högt betyg, och skrev att den är underhållande på flera olika plan. Nu är det bekräftat att det blir mer. Inför det sista avsnittet av säsong ett berättar Apple att en säsong två kommer, samt att Tiffany Haddish återvänder till serien. 

Förutom Haddish har seriens första säsong till exempel haft med Sam Richardson, Zoë Chao och Ben Schwartz. Det är inte klart om någon av dessa kommer återvända, men eftersom Danner kommer åta sig ett nytt fall lär det troligtvis bli en helt ny rollista. När den nya säsongen släpps är i nuläget okänt.

Sista avsnittet av The Afterpartys första säsong släpps på Apple TV+ i morgon, fredag. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL