Your Christmas or Mine? – ny julfilm med Sex Education-stjärnan

Your Christmas or Mine? – ny julfilm med Sex Education-stjärnan

  • Amazon Prime
Filmtopp
02 december 2022 kl. 15:12

Ny julkomedi på Amazon Prime Video

Den nya julkomedin "Your Christmas or Mine?" har premiär i dag, den 2 december, på Amazon Prime Video. I en av huvudrollerna ser vi "Sex Education"-stjärnan Asa Butterfield.

Julfilmskriget är i full gång bland streamingtjänsterna och Amazon Prime Video ger sig in i leken med komedin Your Christmas or Mine? som har premiär på plattformen den 2 december.

Filmen kretsar kring de två studenterna James och Hayley som är förälskade i varandra. Motvilligt säger de hej då på en tågstation i London när de ska bege sig åt varsitt håll över julen. Turturduvorna hinner knappt börja sakna varandra innan de båda två bestämmer sig för att överraska den andra genom att byta tåg. Problemet är bara att de inte hinner inse att de tänkt likadant innan det är försent – och plötsligt har de inte bara bytt tåg, utan hela jular med varandra.

Filmen är ett original från Amazon och är regisserad av Jim O'Hanlon, skriven av Tom Parry och i rollerna ser vi Asa Butterfield, Cora Kirk, Angela Griffin, David Bradley och Daniel Mays m.fl. Asa Butterfield som spelar rollen som James har de senaste åren axlat huvudrollen i Netflix-succén Sex Education. Cora Kirk, som spelar Hayley, har tidigare i år varit aktuell med Prey for the Devil.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL