TCC2 Vertical Main RGB EN US THEATRICAL Hero

Tipsen som garanterar julstämning!

Mest läst senaste veckan

Tips för familjen

Visa alla

Årets bästa filmer

Visa alla

Årets bästa serier

Visa alla

Från oss alla, till er alla… en riktig god jul!

Vi är många som inte kan få nog av den underbara julstämningen: Pyssel! Mys! Godis! Gemenskap! Och givetvis juliga filmer och serier.

Även om vi på Filmtopp älskar att pyssla och klämma på paket är vi såklart mest jultokiga när det kommer till filmer och serier. För man kan ju faktiskt få ut det mesta av julen även framför TV:n…

Exempelvis går det alldeles utmärkt att klämma på paket när man sitter i soffa och likaså äta hemmagjord julknäck (OBS! passa tänderna), mysa och umgås framför en rolig film.

Dessutom! Vad vore julen utan Kalle och hans vänner? Julen är en underbar tid för oss TV-suckers.

Massor av julfilmer att välja mellan…

Men… I en tid när det finns oändligt med titlar att vraka emellan på alla streamingtjänster så kan det vara svårt att hitta de bästa tipsen. Inte minst när streamingbolagen spottar ut julfilmer av ALL möjlig kvalitet.

Den som drar den kortaste polkagrisen kan behöva genomlida något så sockersliskigt att sockerkicken skulle kunna få alla tomtenissar på Nordpolen att snickra ihop dubbelt så många paket. Medan den som drar den längsta kan få en helt gudomlig upplevelse.

För tips på några av våra favoriter: spana in vår lista med svenska julfilmer. Där hittar du några riktigt fina klassiker!

Vi på Filmtopp tror inte på "dra-den-längsta-versus-kortaste-polkagris-systemet" utan vill att alla ska ha samma goda möjligheter att få njuta av en klockren julfilm. Av den anledningen har vi skapat den här sidan där vi samlar alla nya julfilmer och julserier samtidigt som vi tipsar om våra favoriter.

Bevakar alla streamingtjänster!

Filmtopp bevakar alla streamingtjänster, vilket innebär att vi gör grovjobbet åt dig. Det spelar ingen roll om det rör sig om stort eller smalt, vi granskar ALLT som släpps på exempelvis Netflix, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, C More, Amazon Prime, Apple TV+, DPlay eller SVT Play.

Sedan plockar vi russinen ur kakan och rekommenderar det allra bästa för dig. Exempelvis hittar du här en lista med alla de bästa julfilmerna på Netflix och här en med bra julfilmer på Disney+.

Juliga tips i våra snurror!

Högst upp på den här sidan får du en snabb överblick över det allra senaste på julfronten. Under julfilmer hittar du de senaste julfilmerna vi har skrivit om och under julserier hittar du de allra senaste julserierna vi har skrivit om. Under juliga tips hittar du 10 stycken av de allra bästa, nya julfilmerna vi har valt att lyfta fram!