The English säsong 2 – Detta vet vi

The English säsong 2 – Detta vet vi

  • Amazon Prime
Filmtopp
Uppdaterad 14 november 2022 kl. 12:50 | Publicerad 13 november 2022 kl. 14:30

Återvänder västernsuccén?

Har du sett alla sex avsnitt och vill veta ifall vi får se "The English" säsong 2 på Amazon Prime Video? Filmtopp har tittat närmare på saken.

I den unisont hyllade västernserien med Emily Blunt följer vi en kvinna som söker hämnd på mannen som hålls ansvarig för hennes sons död. Är du en av de som tagits med storm av berättelsen och som hoppas på att få se The English säsong 2? Filmtopp har sökt nätet efter svar och i skrivande stund ser prognosen mörk ut.

Som det ser ut just nu är inte The English säsong 2 på väg. Produktionen är formad som en miniserie, vilket i grunden utesluter en andra säsong. Vi har heller inte fått någon indikation på att en fortsättning skulle vara på väg. 

Men sett till det mäktiga mottagande serien fått finns det kanske likväl hopp om att den kommer tillbaka. När miniserien Big Little Lies förnyades med en andra säsong var det för att publiken överväldigades och mer eller mindre krävde HBO på en uppföljare. Fansen får hoppas på att tillräckligt många tittare även den här gången går samman för att göra sin önskan hörd. 

När kommer The English säsong 2?

Om vi har turen att få fler avsnitt av serien förväntar vi oss inte att det sker inom en snar framtid. Först ska det skrivas ett manus, och därefter spelas in. Om det händer att The English säsong 2 blir av tror vi att det rör sig om år 2024 som tidigast.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det dyker upp någonting som tyder på att det kommer en till säsong av serien.  

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL