Bild från Outer Range, en ny serie som kommer till Prime Video

Snart premiär för den nya serien Outer Range

  • Amazon Prime
10 mars 2022 kl. 12:20

"Mystisk western-thriller med Josh Brolin"

Prime Video har nu bekräftat att den nya serien "Outer Range" har premiär en 15 april, och samtidigt som det beskedet kom släppte man även en trailer.

Outer Range beskrivs av Prime Video som en mystikfylld western-thriller. I den kommer vi få följa ranchägaren Royal Abbott (Josh Brolin). Han bor i ett litet samhälle i Wyoming som skakats av ett dödsfall. Samtidigt har även hans svärdotter försvunnit, och en konkurrerande familj försöker ta familjens mark. Royal Abbott slåss därmed för både sin mark och för sin familj. En dag upptäcker han ett märkligt tomrum ute i det vilda, vilket blir början på en rad mystiska händelser...

Det hela verkar vara besynnerligt och gåtfullt. I rollistan finner vi förutom Josh Brolin även Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman och Tom Pelphrey. Trailern för serien kan ni se här nedanför, och den verkar lika mystisk som beskrivningen av serien:

Outer Range har premiär på Prime Video fredag den 15 april. Totalt får serien åtta avsnitt, och det kommer släppas två avsnitt varje vecka. Enligt produktionen själv utlovas en serie som är fylld av förvriden humor och övernaturliga mysterium.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL