Nya filmer & serier på Amazon Prime i mars 2022

Nya filmer & serier på Amazon Prime i mars 2022

  • Amazon Prime
Filmtopp
25 februari 2022 kl. 07:35

Flera spännande nyheter på streamingtjänsten

Amazon Prime Video har släppt listan med sina kommande nya premiärer under mars månad. Bland dem hittar vi den erotiska thrillern "Deep Water" med Ben Affleck och en ny säsong av "Star Trek: Picard". Se alla nyheter här!

Lucy och Desi – 4 mars

Lucy och Desi utforskar det osannolika partnerskapet och det bestående arvet från ett av de mest produktiva och enstående paren i underhållningshistorien. Lucille Ball och Desi Arnaz riskerade allt för att vara tillsammans. Deras kärlek till varandra ledde till den mest inflytelserika tv-showen i historien, I Love Lucy. Trots oddsen återuppfann de mediet, på skärmen och bakom kamerorna. Grunden för I Love Lucy var den ständiga bristningen och reparationen av villkorslös kärlek.

Det som Lucy och Desi inte kunde få att fungera med varandra, gav de till resten av världen. Lucy och Desi ger en insiktsfull och intim titt bakom ridån från dessa två anmärkningsvärda banbrytare – i intervjuer med Lucie Arnaz Luck, Norman Lear, Desi Arnaz Jr, Carol Burnett och Bette Midler.

The Boys presents: Diabolical – 4 mars

Antologiserien The Boys Presents: Diabolical består av åtta avsnitt som är mellan 12-14 minuter långa, var och en med sin egen animationsstil. Tittarna får se helt nya berättelser från The Boys-världen. Från Homelanders första uppdrag/misstag och barndomshemmet som inte riktigt förstod hans superkrafter, till Butcher och Hughies historia som presenteras i stil med den ursprungliga serietidningen. Serien är skapad av kreatörer och underhållare så som Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer och Ilana Glazer, Evan Goldberg och Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland och Ben Bayouth, Andy Samberg och Aisha Tyler.

Star Trek: Picard (säsong 2) – 4 mars

I säsong 2 av Star Trek: Picard tar den legendariska Jean-Luc Picard och hans besättning tittarna på en ny äventyrsfylld resa när de reser tillbaka i tiden. Picard måste värva vänner, både gamla och nya, för att möta farorna på 2000-talets planet. Det är en desperat kapplöpning mot tiden för att rädda galaxens framtid – och möta den ultimata rättegången från en av hans största fiender.

Upload (säsong 2) – 11 mars

Upload är en sci-fi-komediserie från den Emmy-belönade författaren Greg Daniels. Serien utspelar sig i en tekniskt avancerad framtid där hologramtelefoner, 3D-matskrivare och automatiserade livsmedelsbutiker är normen. Unikt nog kan människor välja att "laddas upp" till ett virtuellt liv i ”efterlivet”. I andra säsongen av Upload får vi se Nathan vid ett vägskäl i livet.

Nathans ex-flickvän Ingrid, har oväntat anlänt till Lakeview i hopp om att stärka deras relation, men hans hjärta längtar fortfarande i hemlighet efter sin kundtjänstängel Nora. Samtidigt är Nora involverad i anti-tech rebellgruppen "The Ludds”. Serien är fullspäckad med nya framtidskoncept, inklusive Lakeviews senaste digitala babyprogram i appen ”prototykes”. Vi möts ständigt av andra satiriska glimtar om de tekniska framstegen och huvudvärken som kommer med det.

Deep Water – 18 mars

Från den hyllade regissören Adrian Lyne kommer en nervkittlande erotisk thriller om Vic och Melinda Van Allen, ett välbärgat par i New Orleans vars äktenskap håller på att falla sönder under tyngden av förbittring, svartsjuka och misstro. När deras ömsesidiga provokationer och sinnespel eskalerar, förvandlas saker snabbt till en dödlig lek när personer i Melindas utomäktenskapliga affärer börjar försvinna. Med komplext skådespeleri av Ben Affleck och Ana de Armas, regisserade av en av de mest berömda filmskaparna i genren, markerar Deep Water återkomsten av den erotiska thrillern.

Master – 18 mars

"Master" på Amazon Prime Video.
Foto: Amazon Prime Video.

Tre kvinnor strävar efter att hitta sin plats på ett prestigefyllt universitet i New England vars frostiga elitism döljer något mer ondskefullt. Professor Gail Bishop (Regina Hall) har nyligen befordrats till "Master" på ett av elevhemmen, vilket är första gången på anrika Ancaster College som en svart kvinna får den posten. Fast besluten att föra in nytt liv i en uråldrig gammal tradition, finner Gail sig snart insvept i Jasmine Moores (Zoe Renee) prövningar och motgångar, som är en energisk och optimistisk förstaårsstudent på Ancaster. 

Jasmines tid på Ancaster får en tuff start när hon tilldelas en sovsal som ryktas vara hemsökt. Saker och ting eskalerar när Jasmine träffar på professorn Liv Beckman (Amber Gray). Medan Gail försöker upprätthålla ordningen och uppfylla en mästares plikter, börjar Ancasters tillsynes perfekta fasad att fallera. Efter en karriär av hårt slit och kämpande för att ta sig in i Ancasters inre krets, konfronteras Gail med den skrämmande insikten av vad som döljer sig bakom – hennes fråga blir till slut inte om skolan är hemsökt, utan av vem. 

MER LÄSNING:

Resterande premiärer på Amazon Prime i mars 2022

Snake Eyes: G.I. Joe Origins – 22 mars

Way Down – 25 mars

Black and Blue 27 mars

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) – 29 mars

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL