Biofilmer – de är störst på biotoppen just nu!

Rysligt bra tips – senaste Saw-filmen finns nu att streama

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
01 juli 2024 kl. 10:00

Se "Saw X" hemma i soffan

Skrämmande bra underhållning väntar på Prime Video, där "Saw X" – det senaste kapitlet i filmserien som fokuserar på den ikoniska Jigsaw-karaktären – nu finns att streama.

Över två decennier har Saw-franchisen växt sig till en av de populäraste någonsin inom skräckgenren. Under den perioden har det hunnit bli hela tio filmer, med åtminstone en till på väg. James Wan satte bollen i rullning med Saw (2004) och det senaste kapitlet i franchisen, Saw X (2023) regisserades framgångsrikt av Kevin Greutert, som också kommer att sitta i registolen för den elfte filmen.

Saw X har blivit en av de mest uppskattade i filmserien sedan James Wans första film. Franchisens senaste tillskott innebar också en välkommen återkomst för Tobin Bell i rollen som John Kramer/Jigsaw.

Hann du inte med att se Saw X på bio och inte velat hyra eller köpa filmen, kan vi tipsa om att den i dag har efterlängtad streamingpremiär på Prime Video.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer och serier på Prime Video i juli 2024

Rysligt bra tips – senaste Saw-filmen finns nu att streama
Foto: Lions Gate.

Nu finns "Saw X" att streama på Prime Video

Från och med i dag, den 1 juli, finns det två timmar nagelbitande skräckunderhållning att avnjuta på Prime Video i form av Saw X.

Franchisens tionde film följer en sjuk John Kramer, som desperat tar sig till Mexiko för ett farligt och experimentellt ingrepp som han övertygats kan vara ett mirakulöst botemedel på hans cancer. Kramer inser snart att operationen bara är ett sätt att blåsa de mest sårbara på pengar – och plötsligt har han en bättre anledning än någonsin att göra det som han gör allra bäst.

GUIDE: Här streamar du alla Saw-filmer

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL