Se första bilden från Saw X – premiär tidigare än väntat

Här streamar du alla Saw-filmerna

Filmtopp
01 oktober 2023 kl. 20:10

Filmtopp leder dig genom tortyrkällaren

Det råder hög tortyrfeber i landet. Behöver du ladda upp inför bioaktuella "Saw X" med att se ikapp de tidigare filmerna? Här streamar du alla Saw-filmerna.

Saw X är här och den är väl värd ett besök till biosalongen för en ruskig afton. Filmtopps recensent Fredrik Edström som kallar den för en "lyckad mix av fräscht nytänk och trygga konventioner". Planerar du att se filmen och behöver uppladdning, eller vill du av annan anledning omgärda dig av omskakande tortyrscener? Då är det dags att riva av ett maraton i James Wans älskade skräckuniversum.

2004 kom den första filmen med seriemördaren Jigsaw ut och nu, snart tjugo år senare, får vi alltså fått ta del av den tionde filmen i ledet. Det finns därför mycket av att sätta tänderna i, och här hjälper vi dig att hitta fram till festligheterna.

Här streamar du alla Saw-filmerna
Foto: Lionsgate.

Här streamar du alla Saw-filmerna

För att ge dig snabbaste möjliga väg till de sadistiska fällor serien erbjuder har vi samlat var du kan streama alla filmerna. Missa inte att du själv kan använda dig av Filmtopps app för att hitta kvällens film eller serie – helt utan kostnad och registrering. Appen fungerar precis som sök-och filtreringstjänsten Streamtopp gör på sajten.

Här streamar du Saw (har precis kommit till Amazon Prime Video, läggs alldeles strax in i vårt system)

Här streamar du Saw II

Här streamar du Saw III

Här streamar du Saw IV

Här streamar du Saw V

Här streamar du Saw VI

Här streamar du Saw 3-D

Här streamar du Jigsaw

Här streamar du Spiral: From the Book of Saw

"Saw X" finns ännu inte att streama men förväntas dyka upp i köp/hyr-segmentet senare i år.

NÄSTA ARTIKEL