Biofilmer – de är störst på biotoppen just nu!

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2024

  • Amazon Prime
Axel Diedrichs
Uppdaterad 01 juli 2024 kl. 09:48 | Publicerad 26 juni 2024 kl. 09:36

Alla inkommande titlar på streamingtjänsten

Det är snart dags att kliva in i en ny månad med nya premiärer. Här är alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2024.

Varje månad släpper Amazon Prime Video nya titlar för sina prenumeranter att ta del av. När vi kliver in i sommarens andra månad fyller de på med både filmer och serier. Från rymdkomedin Space Cadet med Emma Roberts till den mörka dramathrillern Divorce in The Black. I My Spy The Eternal City får vi dessutom se den populära duon bestående av Dave Bautista och Chloe Coleman återförenas. Streamingtjänsten fyller även på med några inköpta titlar, inte minst omtyckta skräckisen Saw X

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2024
Foto: Amazon Prime Video.

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2024

Space Cadet – 4 juli

Tiffany "Rex" Simpson (Emma Roberts) har alltid drömt om att åka till rymden, men livet går inte riktigt som planerat. Fast besluten att vända på saker och ting siktar hon högt, och med hjälp av sin bästa vän Nadine (Poppy Liu), och en ihop-fifflad ansökan lyckas hon få en plats i NASA:s tuffa astronautprogram. Rex har tagit sig vatten över huvudet, men förlitar sig på sitt snabba intellekt, sin fräckhet och beslutsamhet för att bli bäst i klassen. NASA:s programledare Pam (Gabrielle Union) och Logan (Tom Hopper) lägger definitivt märke till henne, men kan flickan från Florida verkligen klara utbildningen och ta sig ut i rymden innan hon blir påkommen?

Divorce in the Black – 11 juli

Den unga banktjänstemannen Ava blir förkrossad när hennes man Dallas plötsligt överger deras äktenskap, som hon är fast besluten att kämpa för. Men ödet ingriper och avslöjar Dallas ondskefulla gärningar som förstört deras äktenskap och en gång i tiden saboterat Avas chans att älskas av sin sanna själsfrände.

My Spy The Eternal City – 18 juli

My Spy's dynamiska duo är äntligen tillbaka. Den erfarne CIA-agenten JJ (Dave Bautista) och hans 14-åriga styvdotter och lärjunge Sophie (Chloe Coleman) återförenas för att rädda världen när en skolkörsturné i Italien avbryts av en ondskefull kärnvapenkomplott riktad mot Vatikanen.

Betty La Fea The Story Continues (säsong 1) – 19 juli

Vad kommer efter “lyckliga i alla sina dagar”? Två år efter att ha lämnat Ecomoda är Betty fortfarande gift med Armando, men de är på gränsen till skilsmässa. Hon kämpar desperat med att återuppbygga relationen med deras tonårsdotter och funderar på om hon är nöjd med vägen hon valt i livet, samtidigt som Armando är fast besluten att vinna tillbaka hennes kärlek. Roberto, Armandos far och grundaren av Ecomoda, har gått bort och hans sista önskan var att Betty skulle ta över som VD i företaget. Dessutom återförenas Betty med de busiga skvallertanterna i Cuartel de las Feas, den fåfänga och arroganta Hugo Lombardi, och den förföriska lycksökerskan Patricia ”La Peliteñida”, som alla har genomgått sina egna förändringar och utmaningar under de senaste 20 åren.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare – 25 juli

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare är en actionkomedi baserad på de nyligen offentliggjorda filerna från det brittiska krigsdepartementet och inspirerad av verkliga händelser. Filmen berättar historien om den första specialstyrkan som bildades under andra världskriget av Storbritanniens premiärminister Winston Churchill och en liten grupp militära tjänstemän, inklusive författaren Ian Fleming. Den topphemliga stridsenheten, bestående av en brokig skara upprorsmakare, ger sig ut på ett djärvt uppdrag mot nazisterna med helt okonventionella och ”ohederliga” stridstekniker. Deras djärva tillvägagångssätt förändrade i slutändan krigets gång och lade grunden för brittiska SAS och modern Black Ops-krigföring.

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i juli 2024
"Saw X". Foto: Lions Gate.

Fler premiärer på Amazon Prime Video i juli 2024

Saw X – 1 juli

Roasted: Verdens Sjoveste Ferie – 5 juli

Sausage Party: Foodtopia (säsong 1) – 11 juli

Cirque Du Soleil: Without A Net – 25 juli

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL