Prime Video utökar sitt innehåll – med SkyShowtime som prenumerationskanal

Prime Video utökar sitt innehåll – med SkyShowtime som prenumerationskanal

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
27 juni 2024 kl. 09:52

SkyShowtime blir tillgängligt för Prime-medlemmar senare i år

Prime Video meddelar i dag att streamingtjänsten, via Prime Video Store, senare i år kommer att kunna erbjuda möjligheten att prenumerera på SkyShowtime.

Prime Video fortsätter sitt arbete med att etablera sig som en av marknadens ledande streamingtjänster. I dag presenterar de en nyhet som bör uppskattas av alla som vill kunna samla sina streamingprenumerationer på så få ställen som möjligt.

Senare i år kommer kunder med Prime-medlemskap att kunna prenumerera på den konkurrerande tjänsten SkyShowtime via Prime Video Store.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer och serier på Prime Video i juli 2024

SkyShowtime flyttar in på Prime Video

Något exakt lanseringsdatum för när SkyShowtime blir tillgängligt via Prime Video är ännu inte annonserat, men Prime Video meddelar att SkyShowtime kommer att erbjudas som kanalprenumeration via Prime Video Store till priset 99 kr/mån. Prenumerationen kommer att erbjudans utan någon bindningstid.

– Vi är glada över att kunna utöka vårt erbjudande till kunder med lanseringen av SkyShowtime på Prime Video i Sverige. SkyShowtimes mångsidiga portfölj kommer att vara ett fantastiskt tillskott till vår tjänst, vilket ger Prime-medlemmar ännu fler valmöjligheter och bygger vidare på vår ambition att bli den ledande underhållningsdestinationen för våra kunder, säger Julian Monaghan, Director of Channels för Prime Video i Europa, i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär alltså att storserier och filmer från SkyShowtime som HALO, Yellowstone, Mayor of Kingstown, A Gentleman in Moscow, Veronika, Oppenheimer m.fl. kommer att kunna streamas på Prime Video med kanalprenumerationen.

– Vi är glada över att samarbeta med Amazon och göra SkyShowtime tillgängligt via Prime Video. Denna affär gör det möjligt för oss att utöka vår räckvidd på några av våra nyckelmarknader, vilket ger Amazon-kunder tillgång till våra exklusiva serier, storfilmer och lokala originalproduktioner, säger Monty Sarhan, CEO för SkyShowtime.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste på streamingmarknaden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL