Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Boys säsong 3

Ny trailer för säsong 3 av "The Boys" - då har den premiär

  • Amazon Prime
Aliah Liebst | Nyhet
16 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
16 maj 2022

Superhjältarna - och skurkarna återvänder i en tredje säsong

I den kaxiga dramaserien "The Boys" följer vi ett gäng superhjältar som inte är så super, men ständigt i kampen för att störta de korrupta hjältarna har vi gänget the boys. Säsong 3 av serien har säsong den 3 juni, se trailern här!

Den Emmy-nominerade succéserien The Boys har premiär den 3 juni på Prime Video! Nu har en trailer släppts inför den efterlängtade uppföljaren. 

I dramaserien följer vi vad som händer när superhjältar – lika populära som kändisar, lika inflytelserika som politiker och lika hyllade som gudar – missbrukar sina superkrafter snarare än att använda dem för något gott. Med avsikt att stoppa de korrupta superhjältarna fortsätter The Boys, en grupp rättskämpar, sin heroiska strävan att avslöja sanningen om The Seven & Vought – den mångmiljardärkoncern som hanterar superhjältarna och döljer deras smutsiga hemligheter. De heroiska, rättkämpande hjältarna verkar vara till synes maktlösa mot de supermäktiga.

Se trailern här: 

Karl Urban, Jack Quaid och Antony Starr återvänder 

I tredje säsongen av The Boys återvänder bland annat skådespelarna Karl Urban (Star Trek), Jack Quaid (Scream), Antony Starr (Outrageous Fortune) och Erin Moriarty (Captain Fantastic). 

The Boys är baserad på The New York Times-bästsäljande serien av Garth Ennis och Darick Robertson, som också är exekutiva producenter till serien. 

The Boys har premiär den 3 juni på Prime Video. 

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL