Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Good Luck Guys med Kodjo Akolor – snart på Prime Video

Lisa Borg & Henrik Elvejord Borg om realityserien: "Hade panikångest"

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 januari 2023

Paret har helt olik syn på utröstningarna

Filmtopp intervjuar kändisparet Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg som ställts inför svåra utmaningar i Amazon Prime Videos nya realityserie "Good Luck Guys" som programleds av Kodjo Akolor.

Nu rullar Prime Videos realityserie Good Luck Guys där svenska influencers tvingas klara sig bäst de kan på en öde strand i Thailand. Utmaningarna är hårda och bekvämligheten långt ifrån den nivå de är vana vid. Utöver matbrist och mörbultande tävlingar råder det totalt mobilförbud – usch och tvi!

Programmet leds av Kodjo Akolor, som till skillnad från de tävlande kunde njuta av en semesterliknande upplevelse. I en intervju med Filmtopp – som du hittar i sin helhet här – säger han bland annat:

– Vi leker med reality, och då fick jag vara personen som bryter den fjärde väggen. Det här är "reality", så det var viktigt att inte fördumma de som tittar på programmet och trycka på att vi är i en djungel mitt i ingenstans, utan de kunde gå när de ville, säger Kodjo till Filmtopp.

Good Luck Guys
Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg. Foto: Amazon Studios

Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg berättar om Good Luck Guys

Några av deltagarna är paret Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg, som gifte sig i höstas. De berättar för Filmtopp om utmaningarna i att vara vän med någon i ena stunden för att sedan behöva rösta ut samma person:

– För mig var det absolut vidrigt att rösta ut sina vänner. Att sitta på stranden och säga "Gud, jag tycker så mycket om dig" och fläta håret och sedan känna sig falsk och rösta ut på kvällen. Jag hade min beskärda del av panikångestattacker eftersom jag var tvungen att gå bakom ryggen på mina vänner, säger Lisa Borg.

För Henrik var upplevelsen det motsatta:

– Jag såg faktiskt lite fram emot det när vi fattade att vi skulle rösta ut folk. Jag har velat vara med i alla fall ett program där man får göra det. Så det var härligt, men så är det ju också lättare att rösta ut dem när de är svenskar, säger Henrik och skrattar.

Se hela intervjun här nedan:

Deltagarna vi får se i Good Luck Guys

  • Niclas Lij och Ellen Bergström
  • Jasmine "Jasse" Gustafsson och Antonia "Anty" Johnson
  • Lisa Borg f.d. Anckarman och Henrik Elvejord Borg
  • Anton Lundell och Adam Åstrand
  • Ben Mitkus och Caroline Johansson
  • Robin "Mos" Andersson och Nardos Alberto

"Good Luck Guys" finns nu att streama på Amazon Prime Video.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL