Kodjo Akolor om Good Luck Guys: "viktigt att inte fördumma tittarna"

Kodjo Akolor om Good Luck Guys: "viktigt att inte fördumma tittarna"

  • Amazon Prime
Filmtopp
21 januari 2023 kl. 08:01

Programledaren berättar varför nya formatet sticker ut

Filmtopp intervjuar programledaren Kodjo Akolor om nya serien "Good Luck Guys" på Amazon Prime där han får svenska kändisar att bevisa att de kan mer än att bara underhålla sina följare på sociala medier.

I den stora svenska satsningen Good Luck Guys får vi se när Kodjo Akolor med glimten i ögat leder svenska kända duos när de ställs inför sina livs största utmaningar. Profilerna – mestadels individer som är vana vid en hel del bekvämligheter – förs till en öde strand i Thailand, där de måste försöka överleva på egen hand. På stranden råder ett strikt mobilförbud, matbristen är på riktigt och tillvaron är i kontrast till den paradisiska miljön råare än vad de någonsin varit med om tidigare.

I en intervju med Filmtopp berättar Kodjo Akolor om inspelningen av serien, och hur den för honom i kontrast mot deltagarna var som en semester. Han förklarar också hur produktionen sett på Good Luck Guys och hur de velat att den ska skilja sig från andra format i genren. 

– Vi leker med reality, och då fick jag vara personen som bryter den fjärde väggen. Det här är "reality", så det var viktigt att inte fördumma de som tittar på programmet och trycka på att vi är i en djungel mitt i ingenstans, utan de kunde gå när de ville, säger Kodjo till Filmtopp.

Vidare diskuterar Kodjo programmet närmare, och vad han föredrar mest av TV och radio. Se hela intervjun här: 

Deltagarna vi får se i Good Luck Guys

  • Niclas Lij och Ellen Bergström
  • Jasmine "Jasse" Gustafsson och Antonia "Anty" Johnson
  • Lisa Borg f.d. Anckarman och Henrik Elvejord Borg
  • Anton Lundell och Adam Åstrand
  • Ben Mitkus och Caroline Johansson
  • Robin "Mos" Andersson och Nardos Alberto

"Good Luck Guys" finns nu att streama på Amazon Prime Video.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL