Första titt på komediserien LOL med Robert Gustafsson

Första titt på komediserien LOL med Eva Röse och Robert Gustafsson

  • Amazon Prime
Filmtopp
Uppdaterad 03 december 2023 kl. 19:12 | Publicerad 21 november 2022 kl. 09:11

Humorkungen får sällskap av flera stora komiker

I nya komediserien "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" som programleds av Eva Röse, möts Robert Gustafsson med flera av Sveriges roligaste personer i ett unikt humor-experiment. Se en första trailer här!

I nya serien LOL: Skrattar bäst som skrattar sist Amazon Prime Video ska flera av Sveriges mest älskade humorprofiler ta till med alla medel få varandra att skratta – utan att själva skratta. Deltagarna blir inlåsta i ett av Sveriges mest övervakade rum i sex timmar med kameror överallt. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun för en halv miljon kronor till välgörenhet står på spel. Eva Röse är programledare och domare för spelet och iakttar allt som komikerna gör från sitt kontrollrum. Det finns ingen chans för dem att gömma sig. Reglerna är enkla. Inga skratt, fniss, flabb. Inte ens så mycket som ett leende.

Läs också: 

Amazon presenterar LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2 med Eva Röse

I serien medverkar Robert Gustafsson, Per Andersson, Anders “Ankan” Johansson, Anders Jansson, Clara Henry, Sussie Eriksson, Vanna Rosenberg, Edvin Törnblom, Louise Nordahl och Özz Nûjen. Vem kommer att prestera bäst?

Se teasern till "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" här:

Serien är filmad och producerad av Jarowskij, och bygger på det framgångsrika globala formatet LOL: Last One Laughing som är ett original från streamingtjänsten. 

"LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" har premiär på Amazon Prime Video i Sverige den 28 december.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL