Amazon presenterar LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2 med Eva Röse

Amazon presenterar LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2 med Eva Röse

  • Amazon Prime
Filmtopp
26 juni 2023 kl. 11:16

Folkkära skådespelaren fortsätter som programledare

Nu är det bekräftat att vi får se en andra säsong av Amazon Prime Videos älskade humorprogram "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" med Eva Röse tillbaka som programledare.

Den första säsongen av LOL: Skrattar bäst som skrattar sist var en av Amazon Prime Videos mest lyckade satsningar i Sverige. Nu går de ut med att tittarna kan förvänta sig en uppföljande säsong med nya komiker som ska se vem som håller sig bäst från att skratta. 

Ja, nu står det klart att svenskarna kommer kunna roas av den andra säsongen av streamingtjänstens franchise LOL senare i år. Programmet leds av den hyllade skådespelerskan Eva Röse, som ställer tio av Sveriges roligaste komiker och underhållare mot varandra för att se vem som i slutändan lyckas hålla minen och vinna, samtidigt som de försöker få sina motståndare att skratta – och förlora. Insatserna är höga när komikerna tävlar om ett stort pris som går till vinnarens val av välgörenhetsorganisation.

Amazon presenterar LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2
Från första säsongen av "LOL". Foto: Amazon Prime Video.

När kommer LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2?

Än så länge vet vi inte vi vilka komiker som kommer att duellera mot varandra i den andra säsongen, men vi har nu fått ett bättre hum om när vi kan förvänta oss en premiär. Enligt ett pressmeddelande från Amazon kommer vi att få se den andra säsongen av LOL: Skrattar bäst som skrattar sist på streamingtjänsten senare i år, vilket kan innebära att vi får vänta en bra bit in på hösten. Förhoppningsvis behöver tittarna inte vänta till slutet på december, vilket var då den första säsongen hade premiär.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL