Trailer: nya serien Toppen med Robert Gustafsson – då kommer den

Trailer: nya serien Toppen med Robert Gustafsson – då kommer den

  • Amazon Prime
Filmtopp
07 november 2022 kl. 10:46

Spana in streamingtjänstens första svenska komediserie

Nu får vi ta del av en allra första titt på Amazon Prime Videos svenska komediserie "Toppen" med Robert Gustafsson, Klara Hodell och Sissela Benn.

I helgen var det premiär för Amazon Prime Videos första svenska realityserie The Bridge med Jens Hultén. I dag delars streamingtjänsten med sig av en trailer till deras allra första svenska komediserie Toppen med Robert Gustafsson i en av de bärande rollerna.

Den nya serien Toppen handlar om ett fiktivt socialistiskt parti och dess Välfärdsdepartement som kampanjar inför ett valår i Sverige. Serien skildrar den överambitiösa och idealistiska pressekreteraren, Lisa (Klara Hodell), och den fåfänga och självupptagna välfärdsministern, Roxanne (Sissela Benn), när de kastas rakt in i strålkastarljuset av den hårdhudade valgeneralen, Kaminsky (Robert Gustafsson). Roxanne ska bli frontfiguren i årets val – ett vallokomotiv. Tillsammans ger de sig ut på en mödosam resa mot toppen. Men exakt vad är Kaminskys plan? Följ med i karaktärernas komiska kamp om makten, allt medan klockan tickar mot valdagen.

Toppen är Prime Videos första svenska humorserie. Utöver de tidigare nämnda skådespelarna syns även Eric Stern, Daniel Hallberg, Felicia Danielsson, Christopher Wollter, Dilan Apak, och Leif Andrée. Sara Haag regisserar samtliga avsnitt. 

Se trailern till nya serien "Toppen" här:

"Toppen" har premiär på Amazon Prime Video den 2 december. Den första säsongen består av sammanlagt sex stycken trettio minuter långa avsnitt. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL