Threesome

Streama gratis serier från Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
20 november 2022 kl. 16:11

Din inkörsport till streamingtjänstens utbud

Den nya satsningen "Drama under 30" innebär att du kan streama gratis serier från Viaplay. Bland dem finns hyllade "Threesome", som snart får sin andra säsong.

Har du tid över som behöver fördrivas? I så fall kan det vara värdefullt för dig att känna till att Viaplay låter dig streama flera av deras serier helt gratis. Och du behöver inte skapa ett konto för att komma åt utbudet.

Viaplay har dragit i gång en ny satsning där de låter vem som helst streama de första avsnitten av flera av deras mest populära dramaserier. Via streamingtjänstens Youtube-kanal hittar du de titlar som är kategoriserade som "Drama under 30". Temat på utbudet är att de är för ungdomar och att speltiden per avsnitt är under trettio minuter lång.

Streama gratis serier från Viaplay
Elli Müller Osborne i "Ida tar ansvar". Foto: Viaplay.

Streama gratis serier från Viaplay – hela utbudet

När Viaplay i dag startar deras nya format Drama under 30 är det inledningsvis fem titlar vars första avsnitt finns att se på deras Youtube-kanal. Bland serierna som finns möjliga att streama gratis hittar vi flera hyllade originalproduktioner, så som relationsdramat Threesome om en trekant som blir startskottet för ett pars nedåtgående spiral, och norska dramakomedin Ida tar ansvar som får skratten att vända sig i magen. Vi får även se starten på det ruskigt hyllade dramat Pojkar.

Alla serier som finns att se gratis från Viaplay just nu:

  • Threesome
  • Ida tar ansvar
  • Var var du?
  • Pojkar
  • Delete Me

I dagsläget har vi inga uppgifter om hur länge titlarna kommer att finnas tillgängliga att streama. Här har du en direktlänk till Viaplays YouTube-kanal.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL