Ägd av Danny – Prime Videos kommande humorserie med Danny Saucedo

Ägd av Danny – Prime Videos kommande humorserie med Danny Saucedo

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
28 oktober 2022 kl. 09:40

Danny prankar Sverige

Den närmaste framtiden kommer vi att kunna se fram emot flera nya svenska produktioner från Amazon Prime Video. En av dessa är humorserien "Ägd av Danny".

Filmtopp var på plats under Amazon Prime Videos pressdag, där de annonserade en fortsatt satsning på svenska produktioner. Det är en nyhet som väger extra tung i kölvattnet av att HBO Max valde att låta sin satsning på den nordiska marknaden gå på grund.

En av de nya lokala satsningarna som presenterades under pressdagen var Ägd av Danny – en kommande humorserie med Danny Saucedo som programledare.

Ägd av Danny – Prime Video
Foto: Prime Video.

Detta är Ägd av Danny med Danny Saucedo

Bland produktionerna som presenterades av Amazon Prime Video var det ett stort fokus på realityproduktioner av olika slag. En av de kommande titlarna är Ägd av Danny – en så kallad prank-serie och dolda kameran-produktion med Danny Saucedo som programledare.

I serien kommer Saucedo att "pranka" såväl kända vänner till honom själv som vanliga människor på offentliga platser runt om i Sverige. Programkonceptet har tagits fram av just Saucedo och tittaren kommer att få se artisten ta sig an olika karaktärer och scenarion när det är dags att lura folk. Bland de kända profilerna som kommer utsättas för Dannys hyss hittar vi namn som Anis Don Demina, Samir Badran och Julia Franzén. Som del av upplägget av serien kommer en känd profil bli prankad i varje avsnitt.

Prime Videos första Sverigeambassadör

Under pressdagen med Prime Video var Danny Saucedo på plats för att vara del av presentationen av sin nya serie för streamingtjänsten. Tillsammans med Anis Don Demina deltog han i en paneldiskussion och de närvarande fick dessutom chansen att smygtitta på programmet.

Det lär inte vara sista gången vi ser Saucedo samarbeta med Prime Video och synas tillsammans med dem, då han också presenterades som en ambassadör för Prime Video i Sverige. Med det blir han den första som axlar den rollen för den svenska marknaden och i praktiken ska rollen innebära att han kommer att arbeta mer med Prime i samband med kommande kampanjer och dylikt.

"Ägd av Danny" är producerad för Prime Video av ITV och har premiär den 16 december.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL