Alexandra Rapaport om Heder säsong 4: “finns en stark idé“

Alexandra Rapaport om Heder säsong 4: “finns en stark idé“

Eric Diedrichs
22 mars 2024 kl. 13:03

Drömmen om "Heder" är inte över

I en exklusiv intervju med Filmtopp ger Alexandra Rapaport en statusrapport om efterlängtade "Heder" säsong 4.

Med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius på rollistan har TV-serien Heder – om kvinnor på en advokatbyrå, som tar lagen i egna händer – blivit en stor tittarfavorit. I tre säsonger har fansen fått se kvartetten utreda olika brott mot kvinnor, som på ett eller annat vis speglar vad som sker i vår samtid.

Den tredje och senaste säsongen sändes hösten 2022. Sedan dess har det varit tyst om en fortsättning, även om stjärnorna tidigare har uppgett att de är intresserade av att göra mer.

– Så fort vi hittar någonting intressant, om så bara en kommentar, så mejlar vi varandra om det. Vi har ständig kontakt och en pågående diskussion i princip dygnet runt, sade Dufvenius till Filmtopp och även Alexandra Rapaport har tidigare bekräftat att de vill göra fler säsonger.

Alexandra Rapaport och resten av skådespelarna i Heder.
Alexandra Rapaport hoppas på en fortsättning. Foto: Filmtopp International / Johnny Wohlin / Viaplay

Har material för en till Heder-säsong

I dag är det premiär för Alexandra Rapaports krimserie Veronika SkyShowtime, som likt Heder först var tänkt som en Viaplay-produktion. Inför lanseringen av den nya serien pratade Filmtopp med Rapaport och fick en uppdatering på vad som händer med Heder säsong 4.

Viaplay kommer säkert inte att göra mer Heder, tror jag. Vi skulle precis få utvecklingspengar när bubblan sprack. Men vi vill gärna göra mer och det finns en ganska bra och stark idé kring det, så vi får se om Heder kan få ett nytt hem. Det är ju vår förhoppning, säger Alexandra Rapaport till Filmtopp.

Om "Heder" säsong 4 blir verklighet eller inte återstår med andra ord att se, men vi på Filmtopp håller dig uppdaterad. Den som vill ta del av de första avsnitten av "Veronika" kan däremot göra det redan i dag på SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL