Stjärnorna i Heder. Foto: Johnny Wohlin / Viaplay

Heder säsong 4 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 08 oktober 2022 kl. 11:10 | Publicerad 07 oktober 2022 kl. 14:10

Återvänder stjärnkvartetten för en till urladdning?

När alla de nya avsnitten har gått i mål vill fansen veta hur det blir, kan vi förvänta oss Heder säsong 4? Filmtopp väger oddsen.

Nu kan vi se den tredje säsongen av Viaplays populära serie med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius i spetsen. Den här gången står den obehagliga incel-rörelsen i fokus. Är du en av de som hoppas på att få se Heder säsong 4? Detta vet vi om en eventuell fortsättning.

Seriens stjärnor vill fortsätta

Viaplay har inte gått ut med att vi får se en fjärde säsong. Det är dock inget som vi skulle oroa oss särskilt mycket över – sådana besked kommer sällan så här tätt efter en säsongsfinal. Även om det ännu inte är bekräftat känner vi oss trygga med att serien får minst en till säsong. 

Vad som tydligt pekar på att vi lär få mer av Heder är att serien är ett stort kärleksprojekt för dess stjärnor, som brinner för de ämnen de olika säsongerna behandlar. Skådespelaren Julia Dufvenius berättade på Filmtopp och Viaplays smygpremiär av den tredje säsongen att hon, Röse, Lundqvist och Rapaport arbetar flitigt på serien året runt: 

– Så fort vi hittar någonting intressant, om så bara en kommentar, så mejlar vi varandra om det. Vi har ständig kontakt och en pågående diskussion i princip dygnet runt, sade Julia.

Vidare har Alexandra Rapaport berättat för Filmtopp att hon hemskt gärna gör en till säsong, men att det är upp till tittarna ifall så blir fallet. Vad gäller intresset för serien kan vi gå i god för att det är lika stort som alltid, om det inte är ännu större i dag. 

Att tittarnas intresse för serien är lika stort som skaparnas talar starkt för att vi får se mer av den.

När kommer Heder säsong 4?

Heder säsong 4 – Detta vet vi
Eva Röse, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Alexandra Rapaport. Foto: Viaplay.

Med undantag för 2020 när coronapandemin satte käppar för hjulet har serien släppt en säsong om året. Förutsatt att vi får en fjärde säsong, så förväntar vi oss därför att få se den någon gång nästa år. Mest sannolikt är att den isåfall dyker upp först till hösten.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL