Adam Driver har tröttnat på Italien-frågorna: ”Vem fan bryr sig?”

Adam Driver har tröttnat på Italien-frågorna: ”Vem fan bryr sig?”

Emil Oscar Rasmussen
03 januari 2024 kl. 14:01

Stjärnan är förvånad över uppståndelsen

De senaste åren har Adam Driver spelat två ikoniska italienare på film – men nu börjar han bli trött på frågorna om det. "Vem fan bryr sig?" säger han om saker i podcasten "Smartless".

År 2021 kunde vi se Adam Driver i rollen som Maurizio Gucci i Ridley Scotts House of Gucci och just nu är skådespelaren aktuell som Enzo Ferrari i Michael Manns Ferrari. Det är två ikoniska italienare han har gestaltat på bara några få år, vilket knappast har gått medierna förbi. 

I det senaste avsnittet av podcasten Smartless, med Jason Bateman, Will Arnett och Sean Hayes, menar Adam Driver att han är förvånade över hur mycket uppmärksamhet hans val av två italienska roller har fått.

– Det förvånar mig hur ofta det kommer på tal. De säger, "Du har en grej [för italienare]" och jag tänker, "Det är två. Det är två italienare! Det är bara två", utbrister Driver i podcasten.

Adam Driver i Ferrari – Adam Driver har tröttnat på Italien-frågorna: ”Vem fan bryr sig?”
Adam Driver i "Ferrari" (2023). Foto: STX International.

Adam Driver har tröttnat på Italien-frågorna: ”Vem fan bryr sig?”

Adam Driver menar att rollerna som de två italienarna snarare blev verklighet för att han ville jobba med Ridley Scott och Michael Mann, och inte för att karaktärerna var från Italien. Det är uppenbart att Driver börjar bli trött på samtalsämnet.

– Vem fan bryr sig att det blev två italienare på raken? säger han till trion i Smartless.

Senare i samtalet säger den hyllade skådespelaren mer lättsamt att det kan vara över med de italienska rollerna nu med tanke på vilket stor sak det tycks ha blivit.

I samma Smarless-avsnitt avslöjade Adam Driver dessutom att han ser ut att vara helt och hållet klar med Star Wars och rollen som Kylo-Ren.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL