Adam Driver har lämnat Star Wars bakom sig: ”Jag gör inget mer”

Adam Driver har lämnat Star Wars bakom sig: ”Jag gör inget mer”

Emil Oscar Rasmussen
30 december 2023 kl. 13:12

Stjärnan slår hål på ryktena om en comeback till Star Wars

Adam Driver har ryktats göra comeback i Star Wars, men nu har stjärnan själv förnekat dessa påståenden. I podcasten "Smartless" avslöjar han att han inte är aktuellt för något mer inom franchisen.

Under årets gång har det rapporterats flitigt om vad som väntar härnäst inom Star Wars universum. Ett kommande projekt som ser ut att bli verklighet är en uppföljare till den senaste trilogin, som ska utspela sig 15 år efter händelserna i The Rise of Skywalker (2019), med Daisy Ridley tillbaka i rollen som Rey.

Den kommande Rey-filmen sägs fokusera på etableringen av en ny Jedi-order, och med tanke på Ridleys comeback har det viskats om att även Adam Driver och hans karaktär Kylo-Ren skulle kunna vara med på ett hörn.

Nu avslöjar Driver själv att det inte stämmer.

Adam Driver har lämnat Star Wars bakom sig: ”Jag gör inget mer”
Foto: Walt Disney.

Adam Driver har lämnat Star Wars bakom sig: ”Jag gör inget mer”

Adam Driver är den senaste profilen att gästa podcasten Smartless, som drivs av skådespelarna Jason Bateman, Will Arnett och Sean Hayes. Driver gästade trion som aktuell med filmen Ferrari, men det blev givetvis även en hel del snack om hans stora roll i den senaste Star Wars-trilogin.

Star Wars-entusiasten Sean Hayes var ivrig att få veta om det finns några planer för Driver att återvända till franchisen, men Kylo-Ren-skådespelaren är snabb med att avfärda den tanken.

– De gör saker, men inte med mig. Jag gör inget mer, avslöjar Adam Driver.

Sean Hayes frågar om han är "klar" med Star Wars på grund av att hans karaktär nått sitt slut, vilket Driver bekräftar är fallet.

Det ska betonas att det inte låter 100 procent definitivt baserat på tonläget, men det finns inte heller något som tyder på att Driver faktiskt skulle återvända till franchisen. Åtminstone i dagsläget.

Smartless-avsnittet med Adam Driver finns tillgängligt på Wondery+ för betalande prenumeranter och blir tillgängligt på diverse podcastplattformar den 1 januari 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL