Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wahlgrens värld.

Svenska influencers som har egna tv-serier

Filmtopp
Filmtopp | Lista
16 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
16 oktober 2021

Dessa populära internetpersonligheter har serier.

Det finns många svenskar som lyckats lyfta sig till toppen av sidor som YouTube och Instagram. Nu har några av dem även fått egna serier. Här kommer de bästa serier som leds av Sveriges största influencers

Daniel Hallberg -Hallberg

På SVT har Daniel Hallberg fått sin egen serie Hallberg där han bland annat hittar på galenskap med vännerna Linn och Tove, samtidigt som de försöker lösa i-landsproblem, vilket ofta genererar ännu större problem. Den första säsongen på åtta avsnitt ligger just nu uppe på SVTPlay.

JLC - Pappas Pojkar

JLC-gänget har i den här serien fått testa på skådespeleri. Jonas, Lucas och Carl tar med sig en fjärde person, Christoffer, och river loss i den här festcentrerade serien. De spelar killar som var populära för 10 år sedan i gymnasiet och fortsatt festa lika mycket som då. Här kan du läsa vad Filmtopps Sebastian Ahokas tycker om serien

Jocke och Jonna - jockiboi & Jonna, Familjen Lundell, Spökjakt, Hide and Seek, Lundellhuset

Det här powerparet har gjort sin del tv-serier. Kanske Sveriges största influenser och har nästan gjort för många serier att räkna, flera av dem på har varit gameshows på YouTube som de själva skapat, men de har också mycket på tv.

Exempel på det är Lundellhuset som nu har släppt tre säsonger där Jocke och Jonna försöker bygga det lyxigaste huset i hela Sverige. Vi har också Familjen Lundell där vi följer Jocke och Jonna samt deras barn Lionel och Lunabelle.

Keyyo & Antonija Mandir - Svenska Powerkvinnor

Före detta Youtubern Keyyo och influencers Antonija Mandir kan vi se i Viaplays nya serie. vi följer dessa två samt Laila Bagge, Camilla Läckberg och Mouna Esmaeilzadeh i den här storsatsande realityserien.

Bianca Ingrosso - Wahlgrens värld

Wahlgrens värld.
Foto: Discovery+.

Influencern Bianco Ingrosso behöver ingen längre introduktion. Tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren och resten av familjen, är hon med i en av de populäraste serierna på Discovery+ just nu. I totalt tio säsonger har famljen Wahlgren hittat på galenskap tillsammans och en elfte är på väg. I en artikel har vi samlat allt vi vet om säsong 11 av Wahlgrens värld.

"Serier som är på väg"

Sandra Beijer - Allt Som Blir Kvar - (kommer i höst)

Bloggaren och författaren Sandra Beijers roman Att som blir kvar kommer att bli SVT serie. SVT har beställt åtta avsnitt som Beijer själv skriver som en adaption av hennes egna roman. Handlingen kommer kretsa kring kompisarna Miron och Matilda.

Therese Lindgren - Dumpad (kommer i höst)

Therese Lindre är ytterligare en influencer och Youtube-profil som har en egen serie på väg. Under titeln Dumpad gör hon en serie på Discovery+ som ska handla om kampen mot pyskisk ohälsa hos vuxna, samt utmaningarna med sociala medier i dagens samhälle.

NÄSTA ARTIKEL