Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sandra Beijer. Foto: Henric Lidsten.

Allt som blir kvar – allt om Sandra Beijers serie

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 juni 2021

Tre skådespelare klara för "Allt som blir kvar".

Författaren, bloggaren och krönikören Sandra Beijer ligger bakom serien "Allt som blir kvar". Nu är tre skådespelare klara för huvudrollerna, bland andra Oscar Zia.

Hon är en av Sveriges största bloggare, har skrivit tre romaner och jobbar nu på en egen TV-serie som hon skriver manus till och producerar. Mångsysslaren Sandra Beijer avslöjade i dag på sin blogg vilka tre skådespelare som kommer att ha huvudrollerna i Allt som blir kvar.

Sandra Beijer
Sandra Beijer. Foto: Sara Moritz/Rabén & Sjögren

Sandra Beijer om jakten på skådespelare:

"Castingprocessen sträckte sig över nästan hela våren. Utöver den öppna castingen (där vi fick över tusen tapes!) har vi även jobbat med en castingagentur. Vi har sett timmar på timmar av tapes. Det har inte varit helt lätt alla gånger. Det har varit massor av kompetenta och svinbra personer som sökt rollerna. I slutändan kokades det ner till tre skådespelare som lyckades så fint och tonsäkert komma in i karaktärernas universum. Och som har en fantastisk dynamik tillsammans som trio"

Trion Beijer pratar om består av Oscar Zia, Madeleine Ferraud och Erik Enge. Detta blir Ferrauds första stora roll, Erik Enge såg vi nyligen i det lysande sportdramat Tigrar.

Madeleine Ferraud
Madeleine Ferraud. Foto: Emil Berg.
Oscar Zia
Oscar Zia. Foto: Instagram.
Erik Enge
Erik Enge. Foto: Cina Monn.

Allt som blir kvar regisseras av Fanny Ovesen.

TV-serien, som görs för SVT, är baserad på Beijers roman med samma namn och förväntas ha premiär någon gång under 2022.

NÄSTA ARTIKEL