Wahlgrens värld.

Wahlgrens värld säsong 11 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 11 oktober 2021 kl. 13:26 | Publicerad 08 oktober 2021 kl. 14:00

Här har vi samlat allt vi vet om fortsättningen.

Wahlgrens värld har gått i hela 10 säsonger på Discovery Plus. Men blir det en elfte? Vi har samlat allt vi vet om den potentiella fortsättningen.

Den populära svenska realityserien "Wahlgrens värld" följer sångerskan Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso under deras extravaganta vardag. Även andra familjemedlemmar medverkar då och då, som exemeplvis Benjamin Ingrosso, Linus Wahlgren och ikoniska svenska skådespelerskan Christina Schollin, som är mamma till Pernilla Wahlgren.

I totalt 10 säsonger ha det gått att följa familjens upptog genom drama, sorg och lycka. När den första säsongen hade premiär sågs den av över 300 000 tittare och programmet är just nu ett av Discoverys stora flaggskepp. Men blir det en elfte säsong?

"Vad vi vet om Wahlgrens värld säsong 11?"

Wahlgrens värld.
Foto: Discovery Plus.

Pernilla Wahlgren bekräftade i sin podcast som hon har tillsammans med programledaren Sofia Wistam, att det blir än elfte säsong av Wahlgrens värld. Den ska börja spelas in nere i Palma i Spanien. 

– Vi ska börja spela in säsong 11 av Wahlgrens värld. Vi ska börja filma nu igen i Palma, det som är roligt är att Theo, Bianca, Philippe, Benjamin, Jacob och Melina redan är på plats. Vi ska bara hänga i Palma, jag ska såklart hänga med ungarna. Det är inte så ofta jag är i Palma, men mina barn har ju sin pappa i Palma så de har ju varit där väldigt mycket de senaste åren, så de ska visa mig runt lite, sa Pernilla tidigare i somras i sin Podcast.

Hela familjen kommer inte att medverka i den nya säsongen. Enligt ett Instagraminlägg från Pernilla Wahlgren kommer inte sonen Oliver att följa med ned till Palma, utan stanna kvar hemma i Sverige för att jobba och ta hand om hundarna. Det är ännu oklart när den elfte säsongen av Wahlgrens värld har premiär på Discovery Plus.

Vi kommer att uppdatera denna artikel efterhand som mer information om den kommande säsongen släpps.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL