Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tips på nya filmer och TV-serier på Netflix – senaste nytt att streama

Tips på nya filmer på Netflix – senaste nytt att streama

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Lista
11 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
11 februari 2021

Här kommer ett gäng snabba filmtips!

Netflix fortsätter att släppa flera originalproduktioner varje vecka. Men var lugn – Filmtopp är macheten som hackar dig fram genom streamingdjungeln. Här kommer tips på nya filmer på Netflix!

Tre månader in på året och Netflix har redan släppt massvis med nya serier, uppföljande säsonger och filmer. Här hittar du tipsen på senaste nytt att streama på tjänsten vars bibliotek med originalproduktioner bara blir större och större. 

Bästa filmerna på Netflix 2021
Klicka på bilden för att komma till Filmtopps sammanställning med alla de bästa filmerna på Netflix 2021.

Tips på nya filmer på Netflix:

Bad Trip – Komedi

Du har säkert frågat dig själv hur det hade sett ut ifall Sacha Baron Cohen och Jackassgänget hade fått ett barn ihop. Svaret är Eric Andre och nu har han likt sina läromästare gjort en film på sin framgångsrika prankserie.

Storyn, hur medvetet tunn den än är, handlar om Chris (Eric Andre) och hans kompis Bud (Lil Rel Howery) som ger sig ut på en road trip från Florida till New York för att leta rätt på Chris gamla High School-kärlek. Vad som följer är sedan av rad av pranks och missöden för de tre filmat i en klassisk ”dolda kameran-stil”.

Ja-dagen – Komedi

Det här är en familjefilm med Jennifer Garner i spetsen. Hon har tröttnat på att vara en nej-sägande mamma, vilket har lett till att familjen har hittat på en dag om året då barnen får bestämma "ja-dagen". Det är bitvis klyschigt, men det blir också väldigt roligt.

Red Dot – Thriller

Bland alla tips på nya filmer på Netflix hittar vi streamingtjänstens allra första svenska långfilm. Storyn följer paret David och Nadja som reser till fjällen för att hitta tillbaka till varandra. Men det dröjer inte länge innan deras idyll störs av ett par jägare på vägen. Men det stannar inte där; snart upptäcker David och Nadja plötsligt ett rött lasersikte på deras tält.

I huvudrollerna ser vi Anastasios Soulis och Nanna Blondell. Filmen är regisserad av Alain Darborg som också gjort Jönssonligan – Den perfekta stöten

Malcolm & Marie – Drama

Malcolm and Marie är en av nya filmer på Netflix att streama
Malcolm & Marie. Foto: Netflix.

När Zendaya och regissören Sam Levinson blev illa tvungna att pausa arbetet på HBO-serien Euphoria gjorde de kammarfilmen Malcolm & Marie. Handlingen berättar om en filmregissör (John David Washington) och hans flickvän vars förhållande testas efter att de kommer hem från hans nya films premiär och inväntar kritikernas respons.

Urläckert svartvitt foto blandas med starka prestationer i ett sevärt drama.  

The Dig – Drama

Med ett Andra världskrig runt hörnet gör en änka och en arkitekt ett historiskt spännande fynd i England vilket lockar till stor uppmärksamhet. I huvudrollerna ser vi de två Oscarsnominerade skådisarna Ralph Fiennes och Carey Mulligan som båda visar varför de tillhör den yttersta eliten. 

Det här är en väldigt välgjord historia väl värd att nämnas bland alla tips på nya filmer på Netfilx.

Pieces of a Woman – Drama

Pieces of a Woman är en av nya filmer på Netflix att streama
Pieces of a Woman är ett måste bland nya filmer på Netflix att streama. Foto: Netflix.

Är du sugen på något riktigt tungt och fängslande? Se hit. Pieces of a Woman följer en kvinna vars liv och förhållande krackelerar efter ett missfall. Vi bjuds på oerhört starka prestationer av Vanessa Kirby och Shia LaBeouf. Vi räknar kallt med att filmen kommer vara en kraft att räkna med när det ska delas ut priser. Av de tips vi ger på nya filmer och TV-serier på Netflix att streama just nu måste detta drama lyftas fram.

Outside the Wire – Action

En annan färsk rulle på streamingtjänsten gjord av en svensk regissör. Den här gången är Hollywoodetablerade Mikael Håfström tillbaka med ett påkostat actionäventyr. I närfuturistiska Outside the Wire följer vi drönarpiloten Harp som efter att ha gått ifrån direkta order straffas med en flytt ner på fältet.

Där ska han tillsammans med en skicklig droid vid namn Leo stoppa en mystisk terrorist. Outside the Wire är fartfylld och ständigt underhållande. I rollen som Leo ser vi Avengers-stjärnan Anthony Mackie.

För filmtips som inte nödvändigtvis är på Netflix – se Filmtopps lista med de bästa filmerna 2021.

Nya serier på Netflix att streama!

Bästa serierna på Netflix 2020

Här var tips på nya filmer på Netflix. Missa inte Filmtopps lista med de bästa serierna 2021 för tips på produktioner hos Netflix såväl som andra streamingtjänster. 

För fler tips och listor --> Scrolla vidare!