Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Virgin River säsong 4 – Detta vet vi

Virgin River säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 juli 2021

Den populära dramaserien är äntligen med en tredje säsong tillbaka på Netflix. För dig som redan bingeat alltihopa har vi luskat i hur det ser ut för produktionen framöver. Detta vet vi om Virgin River säsong 4!

MER LÄSNING:

Virgin River har sedan 2019 varit en av de mest populära serierna på Netflix och är redan inne på sin tredje säsong. Därför är det roligt att vi kan meddela att serien, som tar oss till en småstad i North Carolina, kommer tillbaka för ännu fler avsnitt. Ja, Virgin River säsong 4 blir verklighet!

Generellt sett gör man serier med förhoppningen att kunna göra minst tre säsonger. Om så blir fallet beror naturligtvis på hur de tas emot av publiken och hur många som ser dem. Vad gäller den här serien, så kommer man att passera den mållinjen och härifrån vet nog ingen hur länge man kan komma att pågå. Men en fjärde säsong av Virgin River är oavsett bekräftat att vi får ta del av. 

Då kommer Virgin River säsong 4

Serien spelas just nu in i Vancouver och man förväntas bli klara först i slutet på november. När säsongen får premiär är ännu inte känt, men de har hittills släppt dem under antingen sommaren eller hösten. Sett till att man nu spelar in fram till sen höst, så kan vi räkna med att fortsättningen dröjer fram till sommaren 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om säsongens premiärdatum. 

NÄSTA ARTIKEL