Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Fem serier för dig som älskar Gåsmamman

Fem serier för dig som älskar Gåsmamman

Filmtopp
Filmtopp | Lista
28 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
28 oktober 2021

Dessa serier underlättar väntan på nästa säsong

"Gåsmamman" säsong 5 har nått sitt slut och väntan på nya avsnitt har påbörjats. Tack och lov finns det flera bra serier att njuta av tills vi återser Sonja Ek på nytt!

Underbart är kort. Ja, det skriver nog de flesta under på nu när den femte säsongen av Gåsmamman har nått sitt slut. Tack och lov är det redan bekräftat att Gåsmamman säsong 6 blir av och att vi inte behöver vänta lika länge på att se fortsättningen.

Tills det är dags att återse Alexandra Rapaport i rollen som Sonja Ek, kommer här fem stycken andra serier att njuta av. Dessa serier är specielt valda för dig som gillar Gåsmamman.

Det som göms i snö

Nyligen landade den andra säsongen av Leif G.W. Perssons polisserie Det som göms i snö. Vi på Filmtopp var långt ifrån ensamma om att imponeras av det vassa skådespelet och den spännande handlingen. Vår recensent gav den fyra av fem i betyg och kallade den för en av årets bästa serier.

Här leder Robert Gustafsson en grupp poliser som gräver i kalla fall. En dag upptäcker det något som pekar på att polischefen (Samuel Fröler) bär på en mörk hemlighet…

Finns på: Viaplay

Sthlm rekviem

För den som inte kan få nog av fängslande kriminalserier är Sthlm rekviem ett absolut måste! I centrum har vi ett kallt och dystert Stockholm som spelplan, där våld präglar staden. Här följer vi en grupp poliser som försöker bringa ordning i kaoset! Karaktärerna är hämtade ur Kristina Ohlssons böcker om kriminologen Fredrika Bergman.

Finns på: C More

Vigil

Det blir ingen enkel resa för kriminalkommissarie Amy Silva och hennes kollega när ett dödsfall inträffar ombord på u-båten HMS Vigil och när en skotsk fisketrålare mystiskt försvinner. Deras utredning borrar sig allt djupare in i en konspiration där polisen hamnar i kollisionskurs med både den brittiska flottan och säkerhetstjänsten. Vigil – död man ombord är en adrenalinstinn thriller i en skugglik värld med höga insatser.

Finns på: SVT Play

Snöänglar

Natten före julafton försvinner en fem veckor gammal baby från sitt hem. Polisen misstänker att ett brott kan ligga bakom försvinnandet.

En spännande och hyllad thriller som bara måste ses med skarpt skådespel och en intrig som håller hela vägen in i mål!

Finns på: SVT Play

Tunna blå linjen

Svensk dramaserie om några poliser i Malmö, deras slitiga vardag och de ständiga svårigheterna med att hålla isär jobbet och privatlivet. Har nog inte undgått någon, men om du har haft turen att inte se Tunna blå linjen ännu är det bara att ta tag i den här prisade serien direkt!

Finns på : SVT Play

Här hittar du fler tips på årets bästa serier!

NÄSTA ARTIKEL