Gåsmamman säsong 6 – detta vet vi

Gåsmamman säsong 6 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 25 oktober 2021 kl. 11:10 | Publicerad 20 september 2021 kl. 13:09

Filmtopp har svaret på hur framtiden ser ut för Gåsmamman.

Den femte säsongen av C Mores succé "Gåsmamman" har äntligen haft premiär och serien har fortsatt en gedigen publik som följer hur nagelbitaren utvecklas. Frågan är bara hur länge vi kommer att få njuta av den laddade serien, blir det även en säsong 6? Filmtopp har svaret.

"Gåsmamman" är en av de senaste årens stora succéer bland svenska serier och det är ingen slump att den sex år efter sin premiär fortfarande är aktuell. Serien befinner sig nu på sin femte säsong och innehållet är mer spännande än någonsin.

I inledningen av säsong 5 har tre år passerat sedan Sonja (Alexandra Rapaport) blev den nya Majoren. I hopp om att kunna ta sig ur sin kriminella tillvaro en gång för alla återvänder hon till Stockholm där hennes nära har gått vidare med sina liv. Sonjas återkomst påverkar dock dem alla...

Den femte säsongen består totalt av sex stycken avsnitt – vilket givetvis inte är tillräckligt för oss fans som glupskt slukar i oss dem så fort de blir tillgängliga. Det leder i sin tur till frågan om det även blir en säsong 6 av Gåsmamman?

Filmtopp har svaret på frågan.

INTERVJU: Alexandra Rapaport om Gåsmamman

Statusen på Gåsmamman säsong 6:

Filmtopp har goda nyheter till alla som inte kan få nog av Gåsmamman. Den femte säsongen blir inte den sista, utan den är bara "början på slutet", vilket är dess undertitel. Det är med andra ord redan bekräftat att det blir en säsong 6 av Gåsmamman.

I Filmtopps intervju med Rapaport bekräftar hon att de två säsongerna hänger ihop, men hon kommer också med lite mindre bra nyheter för seriens alla fans. Sjätte säsongen ser ut att bli slutet.

– Det tänker jag att det är, svarar Rapaport på frågan om serien är över efter den sjätte säsongen. 

I vad som ser ut att vara på väg mot ett "man ska aldrig säga aldrig" tar Rapaport sedan upp serien Dexter som ett exempel på en serien man trodde var över, men som återuppstod flera år senare. Dit kommer hon dessvärre aldrig när det kommer till Gåsmamman. Istället slår hon i den sista spiken i kistan:

– Det är slut, klargör hon bestämt. 

Även om vi på Filmtopp trots allt skulle vilja hävda att man aldrig ska säga aldrig, så som dagens värld för seriers vara och icke vara ser ut, så kan vi definitivt fastslå att Gåsmamman, som det ser ut nu, är över efter säsong 6.

När kommer Gåsmamman säsong 6?

Den sjätte säsongen av Gåsmamman är som sagt bekräftad av C More sedan en tid tillbaka och produktionen för den sista säsongen har dessutom överlappat med den för femte säsongen. Ytterligare en säsong är med andra ord inte något som ligger avlägset i pipelinen, utan är långtgående.

Exakt när säsong den sjätte och sista säsongen kommer att landa på C More är inte spikat, men det kommer att bli någon gång under 2022.

Filmtopp uppdaterar er med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Nya serier på C More

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL