Det här är Tess Medina i Sveriges mästerkock 2024

Det här är Tess Medina i Sveriges mästerkock 2024

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 17 april 2024 kl. 19:04 | Publicerad 02 april 2024 kl. 16:04

29-årige produktionsledaren från Stockholm

Tess Medina är en av de deltagare i "Sveriges mästerkock" 2024 som tagit sig längst. Här kan du bekanta dig med henne närmare.

Med sin stora bredd och förmåga att kunna tackla vilka utmaningar i köket som en kastas framför henne, så är Tess Medina en av deltagarna som imponerat allra mest på juryn i Sveriges mästerkock 2024. När den här artikeln skrivs har hon lyckats ta sig hela vägen till topp 4 och det skulle inte förvåna oss om hon snart får se sig lyfta mästerkocksstatyetten.

UPPDATERING: Tess Medina är Sveriges mästerkock 2024 – läs hennes vinnarintervju

Det här är Tess Medina i Sveriges mästerkock 2024
Tess Medina i "Sveriges mästerkock". Foto: TV4.

Det här är Tess Medina i Sveriges mästerkock 2024

Tess Medina har gjort sig känd för att vara en skarp person med gott om skinn på näsan, som gärna möter juryn med ryggen rak. Tess beslutsamhet har tagit henne långt i tävlingen, och vi kan nog alla enas om att hon har en ljus framtid som kock. Så vem är Tess utanför Sveriges mästerkockTV4?

Till vardags håller hon hus på den södra sidan av Stockholm där hon bor och jobbar som produktionsledare. Men även om hon inte för stunden nödvändigtvis jobbar med mat, så lever och andas hon mat så fort tillfälle ges. Sedan flera år tillbaka driver hon Instagramkontot foodiebytess där hon är väldigt aktiv med att uppdatera sina följare om de måltider hon lagar. Där finns även en hel del recept att hitta för den som vill prova på att äta vad hon själv äter. Bland de som följer Tess matresa har vi Carla von Hofsten som vunnit Hela Sverige bakar

Skärmdump från Tess Medinas Instagram.

Det händer också att Tess delar med sig av bilder på hon och den nyligen utslagne Mästerkocksdeltagaren Hugo Bergström som hon blivit god vän med. Nyligen var de två på en föreläsning om hållbarhet inom snabbmat.

Tess Medina – faktaruta:

Ålder: 29 år

Bor: Stockholm

Yrke: Produktionsledare

Instagram: foodiebytess

Du följer Tess Medina i "Sveriges mästerkock" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL