Det här är Hugo Bergström – tippad vinnare i Sveriges mästerkock 2024

Det här är Hugo Bergström – tippad vinnare i Sveriges mästerkock 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
01 mars 2024 kl. 07:03

25-åringen som tar matlagningstävlingen med storm

"Sveriges mästerkock" 2024 är i full rullning i TV4 och på TV4 Play, och en av årets mest populära deltagare är egenföretagaren Hugo Bergström, 25, från Stockholm.

Hugo Bergström i Sveriges mästerkock 2024
Hugo Bergström. Foto: Gabriel Liljevall/TV4.

Det här är Hugo Bergström i "Sveriges mästerkock" 2024

En av årets kanske mest populära deltagare i matlagningstävlingen Sveriges mästerkockTV4 är egenföretagaren Hugo Bergström, 25, från Stockholm. Hugo har lyckats charma juryn redan från start och tack vare hans fantastiska insatts hittills i programmet tror många, både tittare och jurymedlemmar, att han har goda chanser till att kamma hem segern. Att Hugo har ett brinnande intresse för matlagning är inte konstigt när man ser till hans bakgrund i restaurangbranchen.

Hugo Bergström i sveriges mästerkock 2024
Hugo Bergström. Foto: TV4.

Imponerande CV för sin unga ålder

Under den första halvan av säsongen har Hugo Bergström för det mesta imponerat rejält på juryn. Men han har också varit ute på hal is – senast förra veckan fick vi se honom i elimineringen. Han lyckades dock snabbt komma tillbaka på banan genom att övertyga i tävlingen som gick ut på att de skulle göra en rätt där osten har huvudrollen.

Hugo må vara ung, men har redan hunnit skaffa sig ett gediget CV med många yrkesroller. Han har bland annat haft en imponerande praktikplats på den trestjärniga Michelinkrogen The Fat Duc, han har jobbat som servitör, bartender, barchef, concierge, sommelier och driver det egna företaget STAIN Collection.

När det kommer till matlagning så dras han främst till franska klassiker och svensk husmanskost och av programmet att döma så gör han det jäkligt bra!

Missa inte Hugos resa mot att kamma hem vinsten i "Sveriges mästerkock" 2024 varje onsdag i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL